Frebaco lanserar krispig müsli med ugnsrostade flingor

PUBLICERAD: 11 februari 2025
UPPDATERAD: 11 februari
Frebaco Rostad Müsli kommer i en praktisk återförslutningsbar förpackning, som är lätt att hälla ur och står stadigt på frukostbordet. Foto: Pressbild

Frebaco Rostad Müsli innehåller en blandning av rostade flingor, frukt, bär och frön med en krispig textur. Müslin kommer i tre smakvariationer.

Frebaco Rostad Müsli innehåller ugnsrostade flingor för en extra krispig och smakrik textur. Den praktiska förpackningen är lätt att hälla ur, återförslutningsbar och står stadigt på frukostbordet.

– Vår nya produktserie Frebaco Rostad Müsli är riktigt goda, knapriga och smakrika frukostmüslis. De rostade flingorna i kombination med krispiga ingredienser gör att muslin behåller smak och konsistens också när den blandas med havredryck, mjölk eller yoghurt, vilket ger en härlig smakupplevelse. Vår ambition har varit att skapa en produkt som hamnar mitt emellan müsli och granola. Med tre spännande smaker är det enkelt att variera sin frukoststund och hitta sin personliga favorit, säger Elin Stoij, marknadsansvarig Frebaco Kvarn.

Frebaco Rostad Müsli lanseras i tre smaker:
Jordgubb & Äpple, en klassisk och fruktig kombination som ger en frisk och lätt sötma.
Hallon & Frön, en smakrik blandning av syrliga hallon och krispiga frön.
Melon & Kokos, en tropisk variant med smak av melon och rund kokos.

Senaste nytt

Easy to Use - Reumatikerförbundet lanserar märkning för lättöppnade produkter

Förpackningarnas öppningsbarhet, men även hanterbarhet, är frågor som stötts och blötts under alla år, egentligen ända sedan konsumentförpackningar såg dagen ljus i mitten på 1900-talet. Svåröppnat har alltid varit ett gångbart ord och så är det i många fall fortfarande. Nu lanserar Reumatikerförbundet en produktmärkning för förpackningar och produkter som testats och certifierats som Easy to use.
Easy to use pressx

Regenerativt brödprojekt: Kan en smörgås göra skillnad?

I ett nytt innovationsprojekt undersöks hur bröd kan bakas med grödor som främjar jordhälsa och biologisk mångfald – och dessutom smakar bättre.
DSC_0041

Ära – en ny osttyp från Skånemejerier och Allerum

Ära presenteras som en helt ny typ av hårdost med hög smakintensitet och toner av knäckig kola och umami.
Allerum_Ära-SE_prm

Ny trågförseglare för stora volymer från Ishida bygger på smart intelligens

Ishida Europe har introducerat en ny trågförslutare för livsmedelsindustrin, QX-800 som ger ökad kapacitet och hanterar prestanda- och effektivitetsutmaningar för trågförslutningsapplikationer. Den bygger på smart intelligens och har en kompakt design.
QX 800 close up shot of gripper arms with pots of fruitx

Läs vidare

Ära – en ny osttyp från Skånemejerier och Allerum

Ära presenteras som en helt ny typ av hårdost med hög smakintensitet och toner av knäckig kola och umami.
Allerum_Ära-SE_prm

Ärtbaserad 2-i-1-produkt för matlagning och vispning

Sproud 2-i-1 Cooking/Whipping är en ny växtbaserad matlagnings- och vispprodukt för både söta och salta rätter.
952b2f9454e770fa_org

Skakad sallad nu på Pressbyrån

Picadeli introducerar tre varianter av den virala succén "shake salad", exklusivt framtagna för Pressbyrån.
3500x2300_shakesallader2

Nytt Nespresso-kaffe med vitamin B6

Nespresso utökar serien Coffee+ med den funktionella kaffenyheten Active, som är berikad med vitamin B6.
WW_ALL_VL_Spring 2025_Creative Cups_KV1_ICED LEGGERO MILK_RGB_LOCK_20-XX