Nytt växtbaserat ostalternativ från Oddlygood

PUBLICERAD: 25 september 2024
UPPDATERAD: 30 september
Cheezington Oh Protein är ett nytt växtbaserat alternativ till ost från Oddlygood. Foto: Pressbild

Oddlygood lanserar Cheezington Oh Protein – ett nytt växtbaserat alternativ till ost i block som är både skiv- och smältbart.

Cheezington Oh Protein är en nyhet i Oddlygoods sortiment av växtbaserade alternativ till ost. Den beskrivs ha en fyllig smak och en konsistens som gör den både skiv- och smältbar för ett flertal användningsområden, som smörgåspålägg, på pizza eller i en dippsås.

Oddlygood Cheezington Oh Protein har en proteinhalt på tio procent och är berikad med vitaminerna B2, B12 och D samt mineralen kalcium.

– Vi har länge strävat efter att skapa en växtbaserad ost som har full smak, optimal konsistens, smälter perfekt och innehåller mer protein – och nu är den äntligen här. Vi vill göra det enkelt för matälskare över hela världen att välja växtbaserade alternativ utan att behöva kompromissa med varken smak, innehåll eller textur, säger Nina Gillsvik, global CMO hos Oddlygood.

Läs vidare

Varumärket granini återlanseras på den svenska marknaden

Eckes-Granini återlanserar graninis juice- och fruktdrycker på den svenska marknaden.
Skärmavbild 2025-01-30 kl. 15.55.05

Premium snacks lanserar varumärket Gårdsnötter

Premium Snacks Nordic utökar sitt sortiment med tre festligare nötmixar under det nya varumärket Gårdsnötter.
Group 26

Nespresso och Oatly lanserar kaffekapsel för havredryck

Kaffekapseln Oatly Barista Edition Coffee är framtagen för att matchas med Oatlys havredryck iKaffe.
P_4685_KV2_NESPRSSO_STUDIO+OATLEY_2024_V4

Korvbrödsbagarn lanserar Real burger bun

Korvbrödsbagarn möter de nya burgartrenderna med Real burger bun, ett fluffigt hamburgerbröd med extra höjd.
Burgare_pack_1

Senaste nytt

Kött på restaurang måste ursprungsmärkas

Från den 1 mars måste restauranger och storhushåll kunna informera om vilket land köttet på menyn kommer ifrån.
blir-man-sjuk-av-kott-man-holding-menu-34540009

Ostrapporten 2025: Präst är svenskarnas favoritost

Ostrapporten 2025 visar att 95 procent av alla i Sverige äter ost, framför allt till frukost, och favoriten är Prästost.
Ostrapporten_2025 kopiera

Varumärket granini återlanseras på den svenska marknaden

Eckes-Granini återlanserar graninis juice- och fruktdrycker på den svenska marknaden.
Skärmavbild 2025-01-30 kl. 15.55.05

Iceland Foods återgår till plasttråg för packning av köttfärs

Vakuumpackad köttfärs spar mycket material jämfört med packning på plasttråg, men i England har flera av de stora kedjorna börjat återgå till plasttrågen. Konsumenterna uppskattade inte det vakuumpackade.
Iceland