Convini lanserar snacks även för kontorshundar

PUBLICERAD: 9 november 2023
UPPDATERAD: 9 november
Foto: Pressbild

Convini, som levererar obemannade måltidsbutiker och kaffelösningar, breddar nu sitt utbud för att även tillgodose kontorshundarna. Inom kort erbjuds hundgodis, hundsnacks och hundglass.

Under 2021 registrerades 62 894 hundar i Sverige, den högsta siffran sedan 1973. När återgången till arbetsplatserna efter pandemin var ett faktum valde många att ta med hunden till jobbet. I samband med kampanjen ”Convini för alla”, som tar fasta på att tillgodose alla smaker och preferenser på en arbetsplats, utökar nu Convini sortimentet för att även tillgodose alla hundägares behov.

– Sedan pandemin har vi märkt av en ökning av kontorshundar hos våra företagskunder, ett gyllene tillfälle för oss att med en kul och lite annorlunda satsning kunna påvisa vår sortimentsbredd. Med den här satsningen hoppas vi kunna göra alla mattar och hussar på våra kundföretag lite extra nöjda, säger Marie Manner, marknadschef på Convini.

Convini lanserar ett urval ur Hugo & Celines sortiment, som hundgodis, hundsnacks och hundglass av naturliga svenska råvaror.

Läs vidare

Vårens nyheter från Arla

Arla lanserar flera nyheter, bland annat en laktosfri mjölkdryck med extra protein och kalcium, Yoggi med körsbärssmak och proteinrika mellanmål.
Arla Protein

Finsk godisnyhet för alla choklad- och lakritsälskare

Nu lanserar Cloetta det finska chokladvarumärket Tuplas senste nyhet i Sverige: Tupla Double Layer Liquorice.
Tupla

Oddlygood lanserar iskaffe i två smaker

Havredrycken Oddlygood Ice Ice Coffee kommer i smakerna Original och Caramel.
IceIce

Danish Crown Sverige lanserar 50/50 Hybridfärs

Danish Crown Sverige ersätter hälften av nötköttet i sin nya hybridfärs med linser, palsternacka och morot.
hybridfärs

Senaste nytt

Svenskarna nyfikna på odlat kött

Över hälften av svenskarna är öppna för att prova odlat kött, enligt en ny rapport.
CC-BY New Age Meats

Vårens nyheter från Arla

Arla lanserar flera nyheter, bland annat en laktosfri mjölkdryck med extra protein och kalcium, Yoggi med körsbärssmak och proteinrika mellanmål.
Arla Protein

Ljusare läge för svensk livsmedelsproduktion

Under årets första kvartal bröt svensk livsmedelsindustri en 18 månader lång period av minskande försäljning och lönsamhet.
carl_eckerdal_1_web

Missvisande rapportering om glasspriser

Flera medier rapporterar om ökade glasspriser, men priset på glass har inte ökat mer än vad den genomsnittliga livsmedelskassen har gjort.
10754 Ice Dream SaltKaramell