Mer växtbaserat från Rydbergs

PUBLICERAD: 20 mars 2023
UPPDATERAD: 23 mars

Rydbergs tre nya såser är fria från mjölk och ägg. Enbart vegetabiliska råvaror används i såserna, som har märkningen ”Växtbaserad”.

Rydbergs Original Bearnaise
En krämig och fyllig bearnaise smaksatt med de klassiska örterna dragon och persilja.

Rydbergs Vitlök & Örter
En fräsch örtsås med ett sting av vitlök som passar till kyckling, kött och vegetariskt – eller varför inte över salladen för extra smak.

Rydbergs Sweet Chilisås
En sås med rätt balans mellan sött och starkt, till exempel till halloumi, falafel och kyckling.

Såserna säljs i Rydbergs nya 200 ml-bägare med ny design och där de röda plastlocken har bytts ut till gröna, transparenta.

Läs vidare

Kronfågel lanserar krispiga Chicken Nuggets Spicy

Kronfågels ätklara nyhet Chicken Nuggets Spicy kombinerar krispig tempura med smaker från chili, peppar och persilja.
kronfågel

Ökat intresse för meze – nya lanseringar från Salakis

Skånemejeriers varumärke Salakis lanserar Labneh och Ayran för att möta den ökande efterfrågan på meze.
Salakis

Skånemejeriers julklassiker är tillbaka

Skånemejerier presenterar årets julprodukter med smak av pepparkaka och kardemumma: Bravo Vinter, Pepparkaksfil och Vaniljyoghurt Pepparkaka.
Unknown

Skogaholm lanserar Julruta med smak av pepparkaka

Skogaholm Julruta är ett mjukt portionsbröd på tillfälligt besök med en pepparkakssmak som ska ge extra mycket julkänsla.
julruta

Senaste nytt

Husmanskosten får sin egen dag

Den 26 februari har utsetts till Husmanskostens dag. Initiativtagare är Pontus Frithiof, tillsammans med White Guide och Gastronomiska Akademin
husmans

Svenskarnas intresse för bakning ökar

94 procent av svenskarna bakar minst en gång per år och 67 procent varje månad. Det visar Dr. Oetkers senaste Bakrapport.
dr oetker

Han är Smaksäkrast i livsmedelsbranschen

Sebastian Johansson, sensorikansvarig på Dagab, tog hem vinsten när den nya sensoriktävlingen Smaksäkrast avgjordes för första gången.
sebastian-_smaksakrast

Folkhälsa och svenska råvaror i fokus på årets Nobelmeny

2024 års Nobelmeny står med fötterna djupt i den svenska myllan. Kocken Jessie Sommarström överraskar med en lyxig fullkornsgröt av kornbulgur.
Mynewsdesk Jessie Sommarström