Hammars Bryggeri lanserar en av sina storsäljare Passionsfruktsläsk i en ny variant utan socker. Passionsfruktsläsk utan socker är efterfrågad av kunderna, berättar Anders Markstedt, VD på Hammars Bryggeri.
”Massor av kunder som möter oss här på plats i Hammar och i sociala medier har efterfrågat just vår Passionsfruktsläsk utan socker. Vi har jobbat hårt för att skapa en fantastisk smakupplevelse för dem. Att ta fram recepten i vårt Utan Socker-sortiment är alltid en av våra största utmaningar”, säger Anders Markstedt.
Läsk utan socker växer på dryckesmarknaden och har de senaste 10 åren haft en ökning på omkring 200 procent. Hammars Bryggeri har ett traditionellt sortiment av drycker där man kokar sin egen sockerlag som en viktigt del av smaken.
”Med Passionsfrukt vill vi bevara smaken av frukten som tar dig till sydligare och varmare breddgrader – inte den typiska smaken som många andra sockerfria produkter har”, säger Anders Markstedt.