For Real! Foods brödfria pizzor får nytt recept

PUBLICERAD: 27 september 2022
UPPDATERAD: 21 februari


For Real! Foods har uppdaterat recepten till sina brödfria fryspizzor, både när det gäller bottnar och toppningar. Även förpackningarna har fått nytt utseende och hela sortimentet lanseras nu på nytt.

Pizzorna kommer i fem färdigtoppade varianter, tre med vitkålsbotten och två med kycklingbotten, i smakerna Mozzarella Pesto, Taco (kyckling, grön paprika och jalapeño) Verdure (mozzarella, pesto, grillad zucchini, squash och paprika) samt Capricciosa.

För den som vill skapa sin egen favoritpizza finns vitkålsbottnarna även utan topping i tvåpack.

”Med målet att skapa en hälsosam pizzavariant som gör det möjligt att njuta ofta, skapade vi For Real! Foods brödfria pizzor. Jag tror att vi i Sverige kommer att haka på trenden med nästa pizzageneration, eftersom de flesta idag är medvetna om att maten vi äter påverkar vårt mående, hälsa och prestation. Med de nya recepten har vi förfinat både smak och konsistens ytterligare mot våra tidigare varianter – nyttig pizza har aldrig smakat så gott som nu”, säger Daniel Nowak, VD For Real! Foods.

For Real! Foods brödfria fryspizzor produceras i Skärhamn

Läs vidare

Kronfågel lanserar krispiga Chicken Nuggets Spicy

Kronfågels ätklara nyhet Chicken Nuggets Spicy kombinerar krispig tempura med smaker från chili, peppar och persilja.
kronfågel

Ökat intresse för meze – nya lanseringar från Salakis

Skånemejeriers varumärke Salakis lanserar Labneh och Ayran för att möta den ökande efterfrågan på meze.
Salakis

Skånemejeriers julklassiker är tillbaka

Skånemejerier presenterar årets julprodukter med smak av pepparkaka och kardemumma: Bravo Vinter, Pepparkaksfil och Vaniljyoghurt Pepparkaka.
Unknown

Skogaholm lanserar Julruta med smak av pepparkaka

Skogaholm Julruta är ett mjukt portionsbröd på tillfälligt besök med en pepparkakssmak som ska ge extra mycket julkänsla.
julruta

Senaste nytt

Livsmedelskonsumtionen: Mindre mjölk och mer kyckling

Svenskarnas mjölkkonsumtion har mer än halverats sedan 1980. Samtidigt har konsumtionen av fjäderfäkött mer än fyrdubblats
julrecept 3

Fler svenskar vill äta nyttigt på restaurang

Fler svenskar efterfrågar nyttigare restaurangmat men att få är beredda att betala för merkostnaden. Det visar rapporten FOOD-Barometer.
iStock-875478012

Husmanskosten får sin egen dag

Den 26 februari har utsetts till Husmanskostens dag. Initiativtagare är Pontus Frithiof, tillsammans med White Guide och Gastronomiska Akademin
husmans

Svenskarnas intresse för bakning ökar

94 procent av svenskarna bakar minst en gång per år och 67 procent varje månad. Det visar Dr. Oetkers senaste Bakrapport.
dr oetker