For Real! Foods brödfria pizzor får nytt recept

PUBLICERAD: 27 september 2022
UPPDATERAD: 21 februari


For Real! Foods har uppdaterat recepten till sina brödfria fryspizzor, både när det gäller bottnar och toppningar. Även förpackningarna har fått nytt utseende och hela sortimentet lanseras nu på nytt.

Pizzorna kommer i fem färdigtoppade varianter, tre med vitkålsbotten och två med kycklingbotten, i smakerna Mozzarella Pesto, Taco (kyckling, grön paprika och jalapeño) Verdure (mozzarella, pesto, grillad zucchini, squash och paprika) samt Capricciosa.

För den som vill skapa sin egen favoritpizza finns vitkålsbottnarna även utan topping i tvåpack.

”Med målet att skapa en hälsosam pizzavariant som gör det möjligt att njuta ofta, skapade vi For Real! Foods brödfria pizzor. Jag tror att vi i Sverige kommer att haka på trenden med nästa pizzageneration, eftersom de flesta idag är medvetna om att maten vi äter påverkar vårt mående, hälsa och prestation. Med de nya recepten har vi förfinat både smak och konsistens ytterligare mot våra tidigare varianter – nyttig pizza har aldrig smakat så gott som nu”, säger Daniel Nowak, VD For Real! Foods.

For Real! Foods brödfria fryspizzor produceras i Skärhamn

Läs vidare

Lydén Distillery lanserar färdigblandad Dry Martini

Drajja är en färdigblandad Dry Martini på flaska från hantverksdestilleriet Lydén Distillery.
drajja

Froosh lanserar tre smoothies i fruktiga smaker

Froosh lanserar en trio av fruktiga smoothies i större förpackning på 750 ml.
Froosh

Apetit lanserar nyttigare snacks

Apetit utökar sitt sortiment av frysta grönsakssnacks med Buffalo Blomkålsvingar.
Apetit_Buffalo_Cauliflower_Wings

For Real! Foods uppdaterar receptet och får ny delägare

For Real! Foods tar in Food Pharmacy som delägare och uppdaterar receptet på sin vitkålsbaserade pizzabotten.
af7443297a7ec8bb_org

Senaste nytt

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
image

Vindelnrökt skinka får skyddad geografisk beteckning

Vindelnrökt skinka är ett hundraårigt hantverk som än idag röks i samma handmurade ugnar som när verksamheten startade.
Vindelnrökt skinka

MAX nära nå målet om varannan måltid utan rött kött

Under 2023 kom nästan varannan måltid på MAX Burgers restauranger från annat än rött kött.
max

Coop testar skanner som visar om avokadon är mogen

Från mitten av juli kommer åtta utvalda Stora Coop att erbjuda avokadoskanning direkt i butik.
avocado