Höstnytt från BUBS: En gelébit och en skummis

PUBLICERAD: 13 september 2022
UPPDATERAD: 21 februari


Först ut bland BUBS höstnyheter i lösgodissortimentet är gelégodisbiten Sur Blixt, som inte bara är en helt ny smak, utan också en ny form i BUBS sortiment. Att den är sur hörs på namnet, men den uppges också ha en överraskande fruktighet.

Nästa nyhet är en ny skumoval med den oväntade smakkombinationen smultron/granatäpple. Smultron Granatäpple Oval beskrivs som en söt godisbit med en liten fruktig touch.

Båda nyheterna är veganska och produceras i BUBS fabrik i Småland.

Läs vidare

Dafgårds lanserar sin första hybridköttbulle

Dafgårds första 50/50-köttbulle – "Fridas köttbullar" – innehåller hälften grönsaker och hälften nötkött.
hälta test 2

Coop släpper växtbaserat substitut till tonfisk

Coop lanserar två växtbaserade nyheter av sojaprotein som alternativ till tonfisk.
RIKSMÖTETS ÖPPNANDE 2018

Skånemejerier lanserar ny proteindryck av svensk mjölk

Skånemejerier lanserar en proteinberikad drickyoghurt gjord på svensk mjölk – Lindahls PRO+.
Unknown

Nytt växtbaserat ostalternativ från Oddlygood

Oddlygood Cheezington Oh Protein är ett nytt växtbaserat alternativ till ost.
Pokébowl_2

Senaste nytt

De tävlar om finalplatserna i Änglamarkspriset 2024

KF och Coop presenterar de fem nominerade som tävlar om tre finalpriser i Änglamarkspriset 2024.
mattias bergqvist

KLS investerar 152 miljoner i Dalsjöfors

KLS bygger ut sin anläggning i Dalsjöfors för 152 miljoner, vilket ska öka kapaciteten med 30 procent.
default

Hon blir Polarbröds nya innovations- och utvecklingschef

Laura Pulkkinen tillträder som innovations- och utvecklingschef på Polarbröd under oktober.
2789859698-Laura-Pulkkinen

Valios mjölk ska bli koldioxidneutral inom fem år

Valio startar ett pilotprojekt för att producera helt koldioxidneutral mjölk inom fem år.
vaio1