Leksands Knäckebröds klassiska trekantsfamilj har fått tillökning. Frön & Havssalt är ett nytt frasigt och smakrikt knäckebröd med sälta från havssalt. Knäcket är bakat på fullkornsråg och täckt med svenska rapsfrön, linfrön och hirs.
”Vi på Leksands älskar goda knäckebröd, och den här gången har vi fått till en sann smakbomb som jag hoppas ska uppskattas i stugorna. Frasigheten i trekantsknäcket passar lika bra på frukostbordet som på ostbrickan. Prova gärna med en söt marmelad för att poängtera sältan och de goda fröna lite extra”, säger Annika Sund, marknadschef på Leksands Knäckebröd.
De turkosa förpackningarna är märkta med ett löv med information om hur mycket koldioxidekvivalenter (Co2e) som ett paket har skapat. Nya Frön och Havssalt har ett klimatavtryck på 0,13 Co2e per paket på 200 gram.