Pepparkakskladdkaka på återbesök

PUBLICERAD: 3 november 2021
UPPDATERAD: 21 februari


Fjolårets succé är tillbaka – säg välkommen åter till Almondys pepparkakskladdkaka. En julig kladdkaka med smak av pepparkaka och Marabou mjölkchoklad finns nu åter i butik, redo att förgylla alla härliga stunder med smakglädje i kubik. Med denna kladdiga kaka i var frys, blir det enkelt att komma i stämning och bjuda in till julemys.

Adventsfika, luciafirande, uppesittarkvällen… december är fylld med tillfällen som gör sig bra för en extra god stund med familj och vänner. Att lyckas hinna med bakning mitt i julrushen samtidigt som man vill bjuda på något juligt och gott kan däremot vara ett dilemma. Men även i år finns det en lösning på problemet – med tre godsaker i en.

Förra året lanserade Almondy en kladdkaka med mjölkchoklad och pepparkakskryddor, som blev en omedelbar succé. Därför var det ingen tvekan om att kakan skulle få en comeback även till årets juliga fikastunder.

”Vi på Almondy älskar julen, det är en fantastisk tid fylld med mysiga fikastunder att samlas kring. Därför är vi extra glada att kunna erbjuda en enkel men riktigt god och julig kaka som lätt kan ställas fram och förgylla alla stunder med doften och smaken av jul. Då kan vi garantera julstämning på nolltid”, säger Angelica Cramér, Brand Manager på Almondy.

Med en pepparkakskladdkaka i frysen är man alltid redo att bjuda på något riktigt gott, precis som den är eller med tillbehör. Till exempel:

·   Lättvispad lingongrädde

·    Creme cheesefrosting med apelsinzest

·     Krossade polkagrisar

Almondys Marabou kladdkaka med pepparkakssmak finns att hitta i frysdisken från v 42. Cirkapris: 25–30 SEK.

 

Senaste nytt

Fördubblade investeringar i alternativa proteiner

Under 2024 ökade investeringarna i alternativa proteiner med mer än 120 procent, enligt en ny analys från Good Food Institute Europe.
IsmaelB_GFI Europe

Klassisk ost har blivit en global succé

Keso har fått ett nytt uppsving på marknaden, drivet av sociala medier och nya konsumtionsmönster.
pexels-shkrabaanthony-4397312

Stor minskning av tillsatt socker i svensk läsk

Sedan 2019 har svenska bryggerier minskat mängden tillsatt socker i läsk med i genomsnitt 36 procent per liter.
Sockeråtagandet_1_A

Heta och fruktiga nyheter från Cloetta

Cloetta lanserar två nyheter i begränsad upplaga samt nya tolkningar av Malacos klassiker.
cloetta

Läs vidare

Heta och fruktiga nyheter från Cloetta

Cloetta lanserar två nyheter i begränsad upplaga samt nya tolkningar av Malacos klassiker.
cloetta

Ära – en ny osttyp från Skånemejerier och Allerum

Ära presenteras som en helt ny typ av hårdost med hög smakintensitet och toner av knäckig kola och umami.
Allerum_Ära-SE_prm

Ärtbaserad 2-i-1-produkt för matlagning och vispning

Sproud 2-i-1 Cooking/Whipping är en ny växtbaserad matlagnings- och vispprodukt för både söta och salta rätter.
952b2f9454e770fa_org

Skakad sallad nu på Pressbyrån

Picadeli introducerar tre varianter av den virala succén "shake salad", exklusivt framtagna för Pressbyrån.
3500x2300_shakesallader2