Friggs introducerar kallt vitaminberikat te i tre friska smaker!

PUBLICERAD: 13 september 2021
UPPDATERAD: 21 februari


Att ta sig en kopp te är för många en avslappnande stund som gör gott för kropp och själ. De senaste åren har efterfrågan av kalla, vitaminberikade drycker ökat. Med bakgrund av detta utökar nu Friggs sitt sortiment med tre vitaminberikade teer som bryggs i kallt vatten (Cold Brew Teas) och fortsätter på så sätt att positionera sig inom hälsotesegmentet.

“Vi är stolta över att ha tagit fram en helt ny typ av te, som inte bara är berikad med viktiga vitaminer och mineraler, utan som också effektivt släcker törsten under träningspasset eller varma dagar” säger Jenny Alm, Nordic Innovation Manager på Midsona. “Det här är ett helt nytt koncept för Friggs –men ett innovativt steg som faller sig helt naturligt för oss att ta, eftersom vi länge har varit pionjärer inom teer i Sverige”.

Cold Brew Tea Immune är ett grönt te med frisk smak av apelsin & ingefära och är berikad med vitamin C och zink –zink bidrar till immunsystemets normala funktion, och vitamin C bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Cold Brew Tea Refresh är ett örtte med en uppiggande smak av gurka och mynta, berikad med vitamin C, biotin och zink. Vitamin C bidrar till att minska trötthet och utmattning, zink bidrar till normal kognitiv funktion och biotin bidrar till nervsystemets normala funktion.

Cold Brew Tea Balance är ett grönt te med somrig smak av fläder och hallon som är berikat med biotin, selen och zink. Zink bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress, selen bidrar till immunsystemets normala funktion och biotin bidrar till nervsystemets normala funktion.

Finns på ICA, Coop och Axfood från v. 33

 

Senaste nytt

Easy to Use - Reumatikerförbundet lanserar märkning för lättöppnade produkter

Förpackningarnas öppningsbarhet, men även hanterbarhet, är frågor som stötts och blötts under alla år, egentligen ända sedan konsumentförpackningar såg dagen ljus i mitten på 1900-talet. Svåröppnat har alltid varit ett gångbart ord och så är det i många fall fortfarande. Nu lanserar Reumatikerförbundet en produktmärkning för förpackningar och produkter som testats och certifierats som Easy to use.
Easy to use pressx

Regenerativt brödprojekt: Kan en smörgås göra skillnad?

I ett nytt innovationsprojekt undersöks hur bröd kan bakas med grödor som främjar jordhälsa och biologisk mångfald – och dessutom smakar bättre.
DSC_0041

Ära – en ny osttyp från Skånemejerier och Allerum

Ära presenteras som en helt ny typ av hårdost med hög smakintensitet och toner av knäckig kola och umami.
Allerum_Ära-SE_prm

Ny trågförseglare för stora volymer från Ishida bygger på smart intelligens

Ishida Europe har introducerat en ny trågförslutare för livsmedelsindustrin, QX-800 som ger ökad kapacitet och hanterar prestanda- och effektivitetsutmaningar för trågförslutningsapplikationer. Den bygger på smart intelligens och har en kompakt design.
QX 800 close up shot of gripper arms with pots of fruitx

Läs vidare

Ära – en ny osttyp från Skånemejerier och Allerum

Ära presenteras som en helt ny typ av hårdost med hög smakintensitet och toner av knäckig kola och umami.
Allerum_Ära-SE_prm

Ärtbaserad 2-i-1-produkt för matlagning och vispning

Sproud 2-i-1 Cooking/Whipping är en ny växtbaserad matlagnings- och vispprodukt för både söta och salta rätter.
952b2f9454e770fa_org

Skakad sallad nu på Pressbyrån

Picadeli introducerar tre varianter av den virala succén "shake salad", exklusivt framtagna för Pressbyrån.
3500x2300_shakesallader2

Nytt Nespresso-kaffe med vitamin B6

Nespresso utökar serien Coffee+ med den funktionella kaffenyheten Active, som är berikad med vitamin B6.
WW_ALL_VL_Spring 2025_Creative Cups_KV1_ICED LEGGERO MILK_RGB_LOCK_20-XX