Arla lanserar superkrämiga yoghurtnyheter

PUBLICERAD: 7 maj 2021
UPPDATERAD: 21 februari


Mättande och goda mellanmål står högt på önskelistan hos konsumenter och många är på jakt efter nya alternativ. Nu lanserar Arla fyra superkrämiga yoghurtnyheter som passar perfekt till sommarens mellanmål och frukostar.

När inspirationen tryter och sommarens nöjen lockar vill många ha något gott, snabbt och mättande. Då är en krämig yoghurt ett bra val – uppfriskande i värmen och enkelt att variera. Nya Arla® Grekisk yoghurt är tillverkad på traditionellt sätt men med en modern krämighet som känns len och fyllig.

Med smakerna naturell, jordgubb och citron finns en yoghurt för alla, enkel att avnjutas som den är eller tillsammans med säsongens frukter och bär i en bowl eller smoothie. Praktiska hinkar som rymmer ett kilo för naturell och jordgubbssmakerna passar perfekt för frukost eller mellanmål hemma, medan citronyoghurten kommer i en behändig bägare att ha med sig på språng.

”Unga konsumenter efterfrågar en yoghurt som både känns hälsosam och smakar gott, och många upplever att alternativen som finns idag är för sträva eller rinniga. För dem har vi tagit fram en riktigt krämig och len yoghurt som är lätt att variera med favorittillbehören eller äta precis som den är”, säger Caroline Arentoft, Brand Manager Arla Grekisk yoghurt.

Produkterna finns i butik från vecka 19, 2021.

Sedan tidigare finns Arla Grekisk yoghurt naturell med müsli som nu får en ny design.

Senaste nytt

Easy to Use - Reumatikerförbundet lanserar märkning för lättöppnade produkter

Förpackningarnas öppningsbarhet, men även hanterbarhet, är frågor som stötts och blötts under alla år, egentligen ända sedan konsumentförpackningar såg dagen ljus i mitten på 1900-talet. Svåröppnat har alltid varit ett gångbart ord och så är det i många fall fortfarande. Nu lanserar Reumatikerförbundet en produktmärkning för förpackningar och produkter som testats och certifierats som Easy to use.
Easy to use pressx

Regenerativt brödprojekt: Kan en smörgås göra skillnad?

I ett nytt innovationsprojekt undersöks hur bröd kan bakas med grödor som främjar jordhälsa och biologisk mångfald – och dessutom smakar bättre.
DSC_0041

Ära – en ny osttyp från Skånemejerier och Allerum

Ära presenteras som en helt ny typ av hårdost med hög smakintensitet och toner av knäckig kola och umami.
Allerum_Ära-SE_prm

Ny trågförseglare för stora volymer från Ishida bygger på smart intelligens

Ishida Europe har introducerat en ny trågförslutare för livsmedelsindustrin, QX-800 som ger ökad kapacitet och hanterar prestanda- och effektivitetsutmaningar för trågförslutningsapplikationer. Den bygger på smart intelligens och har en kompakt design.
QX 800 close up shot of gripper arms with pots of fruitx

Läs vidare

Ära – en ny osttyp från Skånemejerier och Allerum

Ära presenteras som en helt ny typ av hårdost med hög smakintensitet och toner av knäckig kola och umami.
Allerum_Ära-SE_prm

Ärtbaserad 2-i-1-produkt för matlagning och vispning

Sproud 2-i-1 Cooking/Whipping är en ny växtbaserad matlagnings- och vispprodukt för både söta och salta rätter.
952b2f9454e770fa_org

Skakad sallad nu på Pressbyrån

Picadeli introducerar tre varianter av den virala succén "shake salad", exklusivt framtagna för Pressbyrån.
3500x2300_shakesallader2

Nytt Nespresso-kaffe med vitamin B6

Nespresso utökar serien Coffee+ med den funktionella kaffenyheten Active, som är berikad med vitamin B6.
WW_ALL_VL_Spring 2025_Creative Cups_KV1_ICED LEGGERO MILK_RGB_LOCK_20-XX