Rydbergs utökar sitt växtbaserade sortiment

PUBLICERAD: 14 oktober 2020
UPPDATERAD: 21 februari


Rydbergs utökar sitt växtbaserade sortiment med två av varumärkets mest uppskattade produkter. De nya produkterna är en vegansk rödbetssallad och en vegansk coleslaw – helt växtbaserade utan att kompromissa på den klassiska smaken.

Inom Rydbergs sortiment finns det sedan tidigare flera helt växtbaserade produkter och nu väljer man att fortsätta utveckla kategorin med två bästsäljare.

De nya växtbaserade produkterna, Rydbergs vegansk rödbetssallad och Rydbergs vegansk coleslaw, innehåller varken ägg eller mjölk.

”Vi ser en fortsatt stor efterfrågan på växtbaserade produkter och som svar på det lanserar vi nu ytterligare nyheter inom segmentet. För oss på Rydbergs är det viktigt att våra produkter kan serveras till breda målgrupper med olika preferenser. Målsättning framåt är att fortsätta utveckla växtbaserade produkter av såväl klassiska smaker som nya moderna produkter”, säger Magnus Johansson, Produktchef Foodservice & Private Label på Foodmark.

I samband med att de nya växtbaserade produkterna introduceras så lanserar Rydbergs även en Bearnaise Jalapeño. Den nya Rydbergs Bearnaise Jalapeño är en smakrik mix av bearnaise och jalapeños som passar utmärkt till grillad mat, både kött och vegetariskt, som topping på pizzan eller som dipp. Såsen är gjord på ägg från frigående höns.

De nya produkterna vegansk rödbetssallad 2,5 kg, vegansk coleslaw 2,5 kg och Bearnaise Jalapeño 2,5 kg samt 25×35 g dippsås, finns att beställa hos ledande restauranggrossister.

 

Senaste nytt

Fruktstund ökade elevers koncentration

Barn som fick frukt i skolan blev mer koncentrerade och engagerade – det visar Icas fruktexperiment.
icafrukt

Nytt samarbete om fossilfri mineralgödsel

Lantmännen och Arla har tecknat ett avtal om fossilfri mineralgödsel, som ska minska lantbrukets klimatavtryck.
mineralgödsel

BUBS lanseras på den amerikanska marknaden

Orkla Snacks lanserar godisvarumärket BUBS på den amerikanska marknaden under hösten 2025.
Bubs i godisskål

Ärtbaserad 2-i-1-produkt för matlagning och vispning

Sproud 2-i-1 Cooking/Whipping är en ny växtbaserad matlagnings- och vispprodukt för både söta och salta rätter.
952b2f9454e770fa_org

Läs vidare

Ärtbaserad 2-i-1-produkt för matlagning och vispning

Sproud 2-i-1 Cooking/Whipping är en ny växtbaserad matlagnings- och vispprodukt för både söta och salta rätter.
952b2f9454e770fa_org

Skakad sallad nu på Pressbyrån

Picadeli introducerar tre varianter av den virala succén "shake salad", exklusivt framtagna för Pressbyrån.
3500x2300_shakesallader2

Nytt Nespresso-kaffe med vitamin B6

Nespresso utökar serien Coffee+ med den funktionella kaffenyheten Active, som är berikad med vitamin B6.
WW_ALL_VL_Spring 2025_Creative Cups_KV1_ICED LEGGERO MILK_RGB_LOCK_20-XX

Alkoholfritt vin i PET-flaska till picknicken

Lagom till picknicksäsongen släpper Spring Village två nya alkoholfria viner i en praktisk PET-flaska, som är lätt att ta med på picknicken.
Spring_valley_13643_v002