Kullamust och Mustly får ny distributör

PUBLICERAD: 22 november 2024
UPPDATERAD: 22 november
Di Luca & Di Luca tar över ansvaret för distribution och försäljning av Kullabygdens Musteris varumärken Kullamust och Mustly. Foto: Pressbild

Di Luca & Di Luca AB tar över ansvaret för Kullabygdens Musteris två varumärken Kullamust och Mustly. Målet är att stärka dryckernas position på marknaden och nå ut till ännu fler konsumenter.

Övertagandet innebär att Di Luca & Di Luca kommer att ansvara för distribution och försäljning av Kullabygdens Musteris produkter i hela Sverige från den 1 december.

– Vi är mycket glada över att få möjligheten att arbeta med Kullamust och fortsätta deras tradition att producera högkvalitativ äpplemust. Vi ser fram emot att kombinera vår expertis inom medelhavsmat med Kullamusts unika produkter för att erbjuda svenska konsumenter ännu fler fantastiska smakupplevelser, säger Christian Di Luca, vd för Gruppo Di Luca.

Kullabygdens Musteri har producerat äpplemusten Kullamust sedan 1929 i Mjöhult, Skåne. Dryckesinnovationen Mustly är en ”vuxenläsk” gjord på 55 procent Kullamust, kolsyrat vatten och naturliga smaker.

Läs vidare

Husmanskosten får sin egen dag

Den 26 februari har utsetts till Husmanskostens dag. Initiativtagare är Pontus Frithiof, tillsammans med White Guide och Gastronomiska Akademin
husmans

Svenskarnas intresse för bakning ökar

94 procent av svenskarna bakar minst en gång per år och 67 procent varje månad. Det visar Dr. Oetkers senaste Bakrapport.
dr oetker

Han är Smaksäkrast i livsmedelsbranschen

Sebastian Johansson, sensorikansvarig på Dagab, tog hem vinsten när den nya sensoriktävlingen Smaksäkrast avgjordes för första gången.
sebastian-_smaksakrast

Folkhälsa och svenska råvaror i fokus på årets Nobelmeny

2024 års Nobelmeny står med fötterna djupt i den svenska myllan. Kocken Jessie Sommarström överraskar med en lyxig fullkornsgröt av kornbulgur.
Mynewsdesk Jessie Sommarström

Senaste nytt

Husmanskosten får sin egen dag

Den 26 februari har utsetts till Husmanskostens dag. Initiativtagare är Pontus Frithiof, tillsammans med White Guide och Gastronomiska Akademin
husmans

Svenskarnas intresse för bakning ökar

94 procent av svenskarna bakar minst en gång per år och 67 procent varje månad. Det visar Dr. Oetkers senaste Bakrapport.
dr oetker

Han är Smaksäkrast i livsmedelsbranschen

Sebastian Johansson, sensorikansvarig på Dagab, tog hem vinsten när den nya sensoriktävlingen Smaksäkrast avgjordes för första gången.
sebastian-_smaksakrast

Folkhälsa och svenska råvaror i fokus på årets Nobelmeny

2024 års Nobelmeny står med fötterna djupt i den svenska myllan. Kocken Jessie Sommarström överraskar med en lyxig fullkornsgröt av kornbulgur.
Mynewsdesk Jessie Sommarström