Hon är Valios nya chef för foodservice

PUBLICERAD: 21 oktober 2024
UPPDATERAD: 24 oktober
Hanna Segerberg har tillträtt som chef för foodservice på Valio. Foto: Pressbild

Hanna Segerberg har tillträtt som chef för foodservice på Valio. Hon har en bred erfarenhet inom försäljning och ledarskap, senast som head of sales foodservice på Foodmark.

Den 14 oktober började Hanna Segerberg som chef för foodservice på Valio Sverige. Hon kommer närmast från tjänsten som head of sales foodservice på Foodmark och har tidigare även haft ett flertal marknadsföringsroller och försäljningschefpositioner inom Arla.

– Jag är väldigt nöjd med rekryteringen av Hanna Segerberg till Valio Sveriges ledningsgrupp. Hanna kommer med en stark och bred kommersiell erfarenhet från vår bransch. Hon är en inkluderande ledare som delar Valios värderingar. Med Hanna vid rodret kommer vi kunna växla upp foodservice, som är ett tillväxtområde för Valio Sverige, säger Robert Auselius, vd på Valio Sverige AB.

Läs vidare

Fodertillskott till kor ska minska ostens klimatpåverkan

Volta Greentech, Gäsene Mejeri och Axfood har inlett ett samarbete för att minska klimatpåverkan från Garants hushållsost.
metanmätare

Tekniker för hållbar stadsodling testas i nytt projekt

IVL Svenska Miljöinstitutet och KTH Food ska testa innovativa tekniker för stadsodling i samarbete med restaurang Urban Deli i Stockholm.
odling Urban Deli

Paul Svensson vinner det första Cajsa Warg-priset

Kocken och krögaren Paul Svensson vinner Cajsa Warg-priset och 100 000 kronor för sin kokbok Frukt & Bär A-Ö.
Cajsa-Priset-72ppi-087

400 ton vitkålsrester kan bli mat i nytt pilotprojekt

Greenfood och Tekinn får Vinnova-stöd för att fortsätta undersöka hur grönsaksrester kan förvandlas till näringsrik råvara genom fermentering.
Cabbage HIGH RES

Senaste nytt

Fodertillskott till kor ska minska ostens klimatpåverkan

Volta Greentech, Gäsene Mejeri och Axfood har inlett ett samarbete för att minska klimatpåverkan från Garants hushållsost.
metanmätare

Tekniker för hållbar stadsodling testas i nytt projekt

IVL Svenska Miljöinstitutet och KTH Food ska testa innovativa tekniker för stadsodling i samarbete med restaurang Urban Deli i Stockholm.
odling Urban Deli

Paul Svensson vinner det första Cajsa Warg-priset

Kocken och krögaren Paul Svensson vinner Cajsa Warg-priset och 100 000 kronor för sin kokbok Frukt & Bär A-Ö.
Cajsa-Priset-72ppi-087

Spendrups julöl lanseras med en smakguide

Spendrups lanserar årets vintersortiment tillsammans med en smakguide som ska göra det enkelt att hitta rätt julöl för varje tillfälle.
Namnlös