For Real! Foods uppdaterar receptet och får ny delägare

PUBLICERAD: 7 juni 2024
UPPDATERAD: 7 juni
Lina Nertby Aurell och Mia Clase, Food Pharmacy, som blir delägare i For Real! Foods. Foto: Pressbild

Food Pharmacy går in som delägare i For Real! Foods, som producerar fryspizzor med brödfri botten. Nu får deras vitkålsbaserade pizzabotten nytt recept och blir rullbar.

I Skärhamn på Tjörn driver Daniel och Kristin Nowak företaget For Real! Foods med visionen att göra hälsosam snabbmat tillgänglig för alla. Deras vitkålsbaserade, brödfria pizzabottnar och färdigtoppade fryspizzor utsågs förra året till Årets Bästa Snabbmat av tidningen MåBra utifrån smak, hälsa och hållbarhet.

Nu går hälsovarumärket Food Pharmacy in som delägare i For Real! Foods.

Vi har valt att gå in som delägare av flera skäl, pizzorna är inte bara en smakupplevelse, utan en möjlighet för alla matälskare att njuta av pizza när som helst. For Real! Foods och Food Pharmacy är en perfekt match och tillsammans underlättar vi för människor att göra medvetna val som är hållbara för såväl hälsan som för miljön, säger Mia Clase, Food Pharmacy.

Nu uppdateras For Real! Foods pizzabottnar med ett nytt recept – The Super Crust, som är helt växtbaserad, allergenfri och rullbar.

 Vår pizza är mer än bara ett smakrikt tillskott till vardagsmenyn, den representerar en hållbar trend och kan ätas av alla – glutenkänsliga, diabetiker, näringsjägare, träningsentusiaster och de som söker enkelhet i det goda. Vår ambition med The Super Crust är att göra det möjligt för fler att njuta av pizzan nu när botten är allergenfri och växtbaserad. Våra produkter är alltid gjorda med stor omsorg på naturliga råvaror, berättar Daniel Nowak.

For Real! Foods produkter lanseras nu även i Finland via ett samarbete med kedjan Kesko och grossisten Kespro.

Läs vidare

Dafgårds lanserar sin första hybridköttbulle

Dafgårds första 50/50-köttbulle – "Fridas köttbullar" – innehåller hälften grönsaker och hälften nötkött.
hälta test 2

Coop släpper växtbaserat substitut till tonfisk

Coop lanserar två växtbaserade nyheter av sojaprotein som alternativ till tonfisk.
RIKSMÖTETS ÖPPNANDE 2018

Skånemejerier lanserar ny proteindryck av svensk mjölk

Skånemejerier lanserar en proteinberikad drickyoghurt gjord på svensk mjölk – Lindahls PRO+.
Unknown

Nytt växtbaserat ostalternativ från Oddlygood

Oddlygood Cheezington Oh Protein är ett nytt växtbaserat alternativ till ost.
Pokébowl_2

Senaste nytt

Klimatknuffen ska hjälpa Icas kunder att välja mer hållbart

Ica testar AI-tjänsten Klimatknuffen som ska tipsa e-handelskunderna om varor med lägre klimatavtryck.
sofie

EU-kampanj ska öka Irlands export av ekologiskt lammkött

Sverige är en av nyckelmarknaderna för Irlands EU-finansierade exportsatsning på ekologiskt lammkött.
On the organic sheep farm of Ross and Amy Jackson at Gurteen, Co. Tipperary.

Tvärvetenskaplig forskning om matsvinnshantering

Leder matsvinnsminskande åtgärder i butik till minskat svinn hemma hos konsument? Det ska utredas inom ett tvärvetenskapligt projekt.
coop

Dafgårds lanserar sin första hybridköttbulle

Dafgårds första 50/50-köttbulle – "Fridas köttbullar" – innehåller hälften grönsaker och hälften nötkött.
hälta test 2