For Real! Foods uppdaterar receptet och får ny delägare

PUBLICERAD: 7 juni 2024
UPPDATERAD: 7 juni
Lina Nertby Aurell och Mia Clase, Food Pharmacy, som blir delägare i For Real! Foods. Foto: Pressbild

Food Pharmacy går in som delägare i For Real! Foods, som producerar fryspizzor med brödfri botten. Nu får deras vitkålsbaserade pizzabotten nytt recept och blir rullbar.

I Skärhamn på Tjörn driver Daniel och Kristin Nowak företaget For Real! Foods med visionen att göra hälsosam snabbmat tillgänglig för alla. Deras vitkålsbaserade, brödfria pizzabottnar och färdigtoppade fryspizzor utsågs förra året till Årets Bästa Snabbmat av tidningen MåBra utifrån smak, hälsa och hållbarhet.

Nu går hälsovarumärket Food Pharmacy in som delägare i For Real! Foods.

Vi har valt att gå in som delägare av flera skäl, pizzorna är inte bara en smakupplevelse, utan en möjlighet för alla matälskare att njuta av pizza när som helst. For Real! Foods och Food Pharmacy är en perfekt match och tillsammans underlättar vi för människor att göra medvetna val som är hållbara för såväl hälsan som för miljön, säger Mia Clase, Food Pharmacy.

Nu uppdateras For Real! Foods pizzabottnar med ett nytt recept – The Super Crust, som är helt växtbaserad, allergenfri och rullbar.

 Vår pizza är mer än bara ett smakrikt tillskott till vardagsmenyn, den representerar en hållbar trend och kan ätas av alla – glutenkänsliga, diabetiker, näringsjägare, träningsentusiaster och de som söker enkelhet i det goda. Vår ambition med The Super Crust är att göra det möjligt för fler att njuta av pizzan nu när botten är allergenfri och växtbaserad. Våra produkter är alltid gjorda med stor omsorg på naturliga råvaror, berättar Daniel Nowak.

For Real! Foods produkter lanseras nu även i Finland via ett samarbete med kedjan Kesko och grossisten Kespro.

Läs vidare

Apetit lanserar nyttigare snacks

Apetit utökar sitt sortiment av frysta grönsakssnacks med Buffalo Blomkålsvingar.
Apetit_Buffalo_Cauliflower_Wings

Nespresso lanserar komposterbara kapslar

Efter tre års forskning och utveckling har Nespresso skapat en pappersbaserad, hemkomposterbar kapsel.
P_4585_COFFEE_BAGS_ESPRESSO_COFFEE_V2

Skogaholm Sommarruta på tillfälligt besök

Fazer lanserar Skogaholm Sommarruta i portionsbitar med extra kryddning av fänkål, korianderfrön och anis.
Skogaholmsommarruta

Vårens nyheter från Arla

Arla lanserar flera nyheter, bland annat en laktosfri mjölkdryck med extra protein och kalcium, Yoggi med körsbärssmak och proteinrika mellanmål.
Arla Protein

Senaste nytt

Så ska arbetet mot livsmedelsfusk stärkas

Regeringens utredning för att stärka arbetet mot livsmedelsfusk föreslår att en "Fuskenhet" inrättas på Livsmedelsverket .
av4r5856-scaled

Konsumenterna över lag nöjda med svenska matbutiker

Svenska konsumenter är generellt ganska nöjda med sina matbutiker, trots stigande priser.
Woman checking the grocery receipt

Ulrika Palm blir Cloetta Sveriges nya vd

Cloetta Sveriges nya vd Ulrika Palm kommer närmast från rollen som Division Director Nordics för Midsona Sverige AB.
palm

Mindre salt i bröd och charkprodukter

Saltinnehållet i bröd och charkprodukter som köps i butik har minskat betydligt de senaste åren.
Bröd