Norrmejerier rekryterar från Polarbröd

PUBLICERAD: 21 augusti 2023
UPPDATERAD: 21 augusti
Foto: Pressbild

Sophie Wassberg är ny kategorichef för ost på Norrmejerier. Hon kommer närmast från tjänsten som marknadschef på Polarbröd, där hon har arbetat i 16 år.

Den 7 augusti tillträdde Sophie Wassberg sin nya tjänst på Norrmejerier. Att utveckla ostsortimentet och förvalta Västerbottensosten är några av hennes uppdrag som kategorichef för ost.

Norrmejerier satsar stort på osttillverkning med utveckling av nya ostar, smaker och koncept. En majoritet av mejeriets mjölkråvara går i dagsläget till osttillverkning.

– Att få möjligheten att använda mina erfarenheter kring varumärke, kommunikation, innovation och inte minst ledarskap i ett nytt sammanhang, med nya kollegor men fortfarande inom mat och livsmedel känns som en ynnest. Jag uppfattar Norrmejerier som ett företag med sunda värderingar och med hjärtat på rätt ställe, något som är viktigt för mig, säger Sophie Wassberg.

Senaste nytt

Fördubblade investeringar i alternativa proteiner

Under 2024 ökade investeringarna i alternativa proteiner med mer än 120 procent, enligt en ny analys från Good Food Institute Europe.
IsmaelB_GFI Europe

Klassisk ost har blivit en global succé

Keso har fått ett nytt uppsving på marknaden, drivet av sociala medier och nya konsumtionsmönster.
pexels-shkrabaanthony-4397312

Stor minskning av tillsatt socker i svensk läsk

Sedan 2019 har svenska bryggerier minskat mängden tillsatt socker i läsk med i genomsnitt 36 procent per liter.
Sockeråtagandet_1_A

Heta och fruktiga nyheter från Cloetta

Cloetta lanserar två nyheter i begränsad upplaga samt nya tolkningar av Malacos klassiker.
cloetta

Läs vidare

Fördubblade investeringar i alternativa proteiner

Under 2024 ökade investeringarna i alternativa proteiner med mer än 120 procent, enligt en ny analys från Good Food Institute Europe.
IsmaelB_GFI Europe

Klassisk ost har blivit en global succé

Keso har fått ett nytt uppsving på marknaden, drivet av sociala medier och nya konsumtionsmönster.
pexels-shkrabaanthony-4397312

Stor minskning av tillsatt socker i svensk läsk

Sedan 2019 har svenska bryggerier minskat mängden tillsatt socker i läsk med i genomsnitt 36 procent per liter.
Sockeråtagandet_1_A

Stacky's ägare köper fabrik i Mantorp

Smartare Mat i Sverige säkrar produktionen av sitt varumärke Stacky's, genom att förvärva en fabrik i Mantorp.
matfabriken-startup2