Pressbyrån och GB Glace laddar för årets glassfest

PUBLICERAD: 13 april 2023
UPPDATERAD: 20 april
Foto: Pressbild

Den 17 april startar Pressbyråns årliga glasskampanj ihop med GB Glace. Fram till den 7 maj säljs alla styckglassar från GB Glace till halva priset.

För elfte året i rad arrangerar Pressbyrån och GB Glace en kampanj med halva priset på all styckglass. Nytt för i år är att hela kartonger kan köpas till halva priset från de cirka 100 butiker som är anslutna till Uber Eats.

– Glassfesten på Pressbyrån erbjuder alla möjligheter att prova säsongens glassnyheter samtidigt som kampanjen går hand i hand med vårt syfte; glass, glädje och gemenskap. Samarbetet med Pressbyrån har blivit en efterlängtad start på glassommaren som vi hoppas ska uppfylla konsumenternas förväntningar, säger Victoria Gelmanovska, nordisk marknadschef för GB Glace.

Förra året köpte varannan kund en glass under glasskampanjen som i år pågår i tre veckor fram till den 7 maj.

– Nu när glassvädret äntligen är här är vi stolta över att för första gången vara en del av Pressbyråns traditionsenliga glasskampanj. I år kan vi nämligen erbjuda glassugna Pressbyrån-kunder möjligheten att enkelt få kartonger av glass hemlevererade inom 30 minuter, säger Fredric Dahlblom, tf Sverigechef för Uber Eats.

Läs vidare

Kött på restaurang måste ursprungsmärkas

Från den 1 mars måste restauranger och storhushåll kunna informera om vilket land köttet på menyn kommer ifrån.
blir-man-sjuk-av-kott-man-holding-menu-34540009

Ostrapporten 2025: Präst är svenskarnas favoritost

Ostrapporten 2025 visar att 95 procent av alla i Sverige äter ost, framför allt till frukost, och favoriten är Prästost.
Ostrapporten_2025 kopiera

Taylors & Jones får ny ägare

Livsmedelsgruppen Evanoff Group har sålt varumärket Taylors & Jones till charkföretaget Bergslags Delikatesser i Lindesberg AB.
MA_PRM

Vinnarna på FFCR Stockholm 2025

På FFCR Stockholm 2025 utsågs de mest banbrytande lösningarna inom livsmedel, hållbarhet och teknik.
screenshot_12

Senaste nytt

Kött på restaurang måste ursprungsmärkas

Från den 1 mars måste restauranger och storhushåll kunna informera om vilket land köttet på menyn kommer ifrån.
blir-man-sjuk-av-kott-man-holding-menu-34540009

Ostrapporten 2025: Präst är svenskarnas favoritost

Ostrapporten 2025 visar att 95 procent av alla i Sverige äter ost, framför allt till frukost, och favoriten är Prästost.
Ostrapporten_2025 kopiera

Varumärket granini återlanseras på den svenska marknaden

Eckes-Granini återlanserar graninis juice- och fruktdrycker på den svenska marknaden.
Skärmavbild 2025-01-30 kl. 15.55.05

Iceland Foods återgår till plasttråg för packning av köttfärs

Vakuumpackad köttfärs spar mycket material jämfört med packning på plasttråg, men i England har flera av de stora kedjorna börjat återgå till plasttrågen. Konsumenterna uppskattade inte det vakuumpackade.
Iceland