Stacky’s knyter avtal med Svensk Cater

PUBLICERAD: 8 mars 2023
UPPDATERAD: 9 mars

Stacky’s veganska produkter har sedan starten sålts direkt till konsument via egen e-handel. De serveras även på ett antal privata och offentliga restauranger runtom i Sverige. Nu breddar bolaget tillgängligheten tillsammans med grossisten Svensk Cater.

Stacky’s produkter görs av havre, svart böna, morot, gul lök, kikärtsmjöl, rapsolja och kryddpasta. De innehåller inga tillsatser och imiterar inte kött. Stacky’s finns i två olika former, en kvadratisk skiva samt som färs, i tre olika smaker.

”Tillsammans med Svensk Cater breddar vi Stacky’s tillgänglighet och tar ytterligare ett steg på uteätarmarknaden. Ett spännande spår som även funkar bra tillsammans med allt som sker inom det offentliga just nu”, säger Mårten Göthberg, försäljningschef på Stacky’s.

Svensk Cater är en av Sveriges ledande grossister för uteätarmarknaden med 16 lager från norr till söder. Sortimentet omfattar såväl kända varumärken, som produkter från lokala producenter.

”Det känns helt rätt i tiden att kunna erbjuda våra kunder Stacky’s. Extra kul är det såklart att några kunder i Skåne redan hoppat på tåget, bland annat St Gertrud Konferens i Malmö”, säger Desirée Pettersson, marknadsansvarig för Svensk Cater i Malmö.

Läs vidare

Restauranger ska kunna informera om köttets ursprung

Den 1 mars 2025 blir det obligatoriskt för restauranger och andra storhushållsverksamheter att kunna informera gäster om ursprungsland för det kött som serveras.
ursprung

Gordon Circular ska utvecklas för offentlig sektor

Gordon har tillsammans med projektpartners beviljats 2 miljoner från Vinnova för att utveckla en cirkulär förpackningslösning för hemleveranser av livsmedel inom offentlig sektor.
gordon

DUG Foodtech får patent för sitt veganska köttalternativ

Svenska patent- och registreringsverket avser att godkänna DUG Foodtech AB:s patentansökan "Meat analogue".
tornberg

Skånemejerier signerar Klimatkontrakt Malmö

Skånemejerier har skrivit ett klimatkontrakt med Malmö stad som ska driva på den gröna omställningen och bidra till ett klimatneutralt Malmö år 2030.
DSC06052

Senaste nytt

Restauranger ska kunna informera om köttets ursprung

Den 1 mars 2025 blir det obligatoriskt för restauranger och andra storhushållsverksamheter att kunna informera gäster om ursprungsland för det kött som serveras.
ursprung

Gordon Circular ska utvecklas för offentlig sektor

Gordon har tillsammans med projektpartners beviljats 2 miljoner från Vinnova för att utveckla en cirkulär förpackningslösning för hemleveranser av livsmedel inom offentlig sektor.
gordon

DUG Foodtech får patent för sitt veganska köttalternativ

Svenska patent- och registreringsverket avser att godkänna DUG Foodtech AB:s patentansökan "Meat analogue".
tornberg

Skånemejerier signerar Klimatkontrakt Malmö

Skånemejerier har skrivit ett klimatkontrakt med Malmö stad som ska driva på den gröna omställningen och bidra till ett klimatneutralt Malmö år 2030.
DSC06052