Thomas Isaksson blir ny chef för Lantmännen Cerealia

PUBLICERAD: 1 februari 2023
UPPDATERAD: 24 februari

Thomas Isaksson blir ny chef för Lantmännen Cerealia den 1 mars.

Thomas Isaksson tillträder som chef för Lantmännen Cerealia från och med den 1 mars 2023. Han efterträder Magnus Kagevik, VD och koncernchef Lantmännen, som har agerat tillfälligt i positionen sedan augusti 2022.

Thomas Isaksson, som är från Finland, har arbetat inom Lantmännen som VD på Vaasan sedan 2015 och bland annat som affärsområdeschef för Lantmännen Unibakes färskbrödsaffär. Tidigare har han arbetat på bland annat Cloetta i olika kommersiella och ledande roller.

”Det är glädjande att kunna meddela att Thomas Isaksson tillträder rollen som chef för Lantmännen Cerealia. Thomas har de senaste åren gjort ett utmärkt arbete inom Unibake och Vaasan, och jag är övertygad om att han med sitt goda ledarskap och gedigna erfarenhet från både Lantmännen och övrig livsmedelsindustri är rätt person att leda Cerealia framåt. Det är också positivt att vi ännu en gång kan internrekrytera till en ledande position”, säger Magnus Kagevik, Lantmännens VD och koncernchef.

I sin nya roll kommer Thomas Isaksson att ingå i Lantmännens koncernledning och rapportera till Magnus Kagevik.

”Jag vill tacka för förtroendet att leda Cerealia, och ser fram emot att fortsätta utveckla affären tillsammans med alla kollegor och medarbetare. Cerealia har många starka produkter och varumärken, och jag ser stora möjligheter på vägen framåt. Samtidigt vill jag också tacka alla kollegor på Vaasan och Unibake för allt gott samarbete de senaste sju åren. Det har varit en fantastisk resa och jag känner mig komfortabel att nu ge stafettpinnen vidare”, säger Thomas Isaksson.

Läs vidare

Iceland Foods återgår till plasttråg för packning av köttfärs

Vakuumpackad köttfärs spar mycket material jämfört med packning på plasttråg, men i England har flera av de stora kedjorna börjat återgå till plasttrågen. Konsumenterna uppskattade inte det vakuumpackade.
Iceland

Ridderheims byter design på hela sortimentet

Under hösten har Ridderheims inläggningar och plockbrickor fått ny design. Nu övergår även Ridderheims ölkorv till den nya designen.
ridder0

Xeikon bjuder in till gratis webbseminarium om PPWR

Digitalpresstillverkaren Xeikons webbseminarium 7 november tar upp hur den nya EU-förordningen påverkar etikett- och förpackningsindustrin.
Xeikon

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack.
image

Senaste nytt

Kött på restaurang måste ursprungsmärkas

Från den 1 mars måste restauranger och storhushåll kunna informera om vilket land köttet på menyn kommer ifrån.
blir-man-sjuk-av-kott-man-holding-menu-34540009

Ostrapporten 2025: Präst är svenskarnas favoritost

Ostrapporten 2025 visar att 95 procent av alla i Sverige äter ost, framför allt till frukost, och favoriten är Prästost.
Ostrapporten_2025 kopiera

Varumärket granini återlanseras på den svenska marknaden

Eckes-Granini återlanserar graninis juice- och fruktdrycker på den svenska marknaden.
Skärmavbild 2025-01-30 kl. 15.55.05

Iceland Foods återgår till plasttråg för packning av köttfärs

Vakuumpackad köttfärs spar mycket material jämfört med packning på plasttråg, men i England har flera av de stora kedjorna börjat återgå till plasttrågen. Konsumenterna uppskattade inte det vakuumpackade.
Iceland