Efter flera år av produktutveckling kan Nick’s lansera tre nya chokladkakor.
Hazelnut crunch är en silkeslen mjölkchoklad med rostade hasselnötter. Almond sea salt är en fyllig mörk choklad med mandelbitar och havssalt, som dessutom är vegansk. Caramel crunch är en sammetslen mjölkchoklad med knapriga karamellbitar. Liksom alla Nick’s produkter är de nya chokladkakorna fria från tillsatt socker, gluten och palmolja.
De pastelliga färgerna på förpackningarna är inspirerade av en sommarhimmel, vilket ska symbolisera glädje, frihet och energi
”Chokladkakekategorin domineras av stora varumärken som behöver utmanas när det gäller förpackning och innehåll. Vår förhoppning är att folk kommer att byta ut sin traditionella choklad mot vår av olika anledningar. I slutändan handlar allt om smak och vi tror att vi har knäckt koden för att vara godare och hälsosammare”, säger Nicks VD Stefan Lagerqvist.
Nick’s premiumchoklad säljs exklusivt online, både styckevis, 75 gram, och i ett mix-pack med alla tre smaker.