City Gross utsett till Karriärföretag 2023

PUBLICERAD: 17 november 2022
UPPDATERAD: 21 februari


City Gross har utsetts till Karriärföretag 2023 av Karriärföretagen, som lyfter arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för nyexaminerade studenter och unga arbetstagare.

”Det känns såklart väldigt kul att bli Karriärföretag för 2023. Vårt mål är att bli dagligvaru-Sveriges bästa arbetsgivare och i det arbetet är vår satsning på unga talanger och internutbildning två viktiga delar. Vi har även ett högt mål för internrekrytering, 75 procent av våra rekryteringar ska göras internt, det gör såklart möjligheterna att göra karriär hos oss stora”, berättar Helena Holmqvist, HR-chef på City Gross.

Ett av syftena med Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter och unga talanger att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt employer branding-arbete. City Gross valdes bland annat ut för sitt arbete med att erbjuda goda karriärmöjligheter för just unga människor.

”Vi vill vara en arbetsplats där alla känner sig inkluderade och där man har roligt på jobbet – men också en plats där man utmanas och utvecklas. Genom att bli utvalt som karriärföretag hoppas vi att flera unga talanger hittar till oss och vill starta sin karriär på City Gross”, säger Helena Holmqvist.

Motivering:
City Gross är en etablerad arbetsgivare som erbjuder goda karriärmöjligheter för den yngre målgruppen. Här kan man utvecklas och få bra stöd i sin karriär. City Gross har byggt upp ett employer brand som i sin bransch är unik. De har alltid medarbetarna i fokus och de både imponerar och inspirerar med sin storytelling. Med stort engagemang arbetar City Gross ständigt för att skapa bästa möjliga arbetsplats för sina medarbetare.

Mer information finns här

Läs vidare

Biofach 2023: Eko-Portalen hittar de ekologiska produkterna

Vem gör vad när det kommer till ekologiska livsmedel i Sverige? Hur man tar reda på det visade Organic Sweden i den svenska paviljongen på Biofach 2023.
Kolbjörnx

Biofach 2023: Tekompaniet är mer än bara produkten

Tekompaniet fanns med i den svenska paviljongen på Biofach 2023. Tyskland är Europas största temarknad och att slå sig in där verkar inte helt enkelt.
Håkan

Plastpåseskatten försvinner vid nyår

Vid nyår försvinner skatten på plastpåsar som infördes år 2020 enligt SD.
plast-skatt-utvaldx

Biofach 2023: Nordic Soda Company kompletterar med gin

The Nordic Soda Company fanns på Biofach 2023 med avsikten att öka det utländska intresset för produkterna.
Nordicx

Senaste nytt

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
image

Vindelnrökt skinka får skyddad geografisk beteckning

Vindelnrökt skinka är ett hundraårigt hantverk som än idag röks i samma handmurade ugnar som när verksamheten startade.
Vindelnrökt skinka

MAX nära nå målet om varannan måltid utan rött kött

Under 2023 kom nästan varannan måltid på MAX Burgers restauranger från annat än rött kött.
max

Coop testar skanner som visar om avokadon är mogen

Från mitten av juli kommer åtta utvalda Stora Coop att erbjuda avokadoskanning direkt i butik.
avocado