Äppelpaj – Årets smak från Annas Pepparkakor

PUBLICERAD: 13 oktober 2022
UPPDATERAD: 21 februari

|

För åttonde året lanserar Annas Pepparkakor en tillfällig smak inför julsäsongen. I Årets smak 2022, Annas Limited Edition Äppelpaj, kombineras två av våra mest traditionella och älskade bakverk: pepparkakor och äppelpaj.

2014 införde Annas Pepparkakor en tradition att inför varje advent- och julsäsong lansera en ny tillfällig smak. Bland tidigare smaker finns Polka, Lakrits och Toffee som alla har tänjt på gränserna hur en pepparkaka kan smaka. Med Årets smak 2022 flirtar man både med tradition och nytänkande.

”Vi hoppas att 2022 års Limited Edition kommer att uppskattas av många. Med smakerna vanilj, kanel och en underton av äpple i kombination med den traditionella pepparkakan har vi försökt skapa en smakupplevelse av nybakad äppelpaj med extra mycket vaniljsås såklart. Självklart följer vi den goda traditionen att baka på plåt, vilket ger Annas pepparkakor sin härliga sprödhet”, säger Eva Forsberg, Category Marketing Manager på Annas Pepparkakor.

 

Läs vidare

Kronfågel lanserar krispiga Chicken Nuggets Spicy

Kronfågels ätklara nyhet Chicken Nuggets Spicy kombinerar krispig tempura med smaker från chili, peppar och persilja.
kronfågel

Ökat intresse för meze – nya lanseringar från Salakis

Skånemejeriers varumärke Salakis lanserar Labneh och Ayran för att möta den ökande efterfrågan på meze.
Salakis

Skånemejeriers julklassiker är tillbaka

Skånemejerier presenterar årets julprodukter med smak av pepparkaka och kardemumma: Bravo Vinter, Pepparkaksfil och Vaniljyoghurt Pepparkaka.
Unknown

Skogaholm lanserar Julruta med smak av pepparkaka

Skogaholm Julruta är ett mjukt portionsbröd på tillfälligt besök med en pepparkakssmak som ska ge extra mycket julkänsla.
julruta

Senaste nytt

Livsmedelskonsumtionen: Mindre mjölk och mer kyckling

Svenskarnas mjölkkonsumtion har mer än halverats sedan 1980. Samtidigt har konsumtionen av fjäderfäkött mer än fyrdubblats
julrecept 3

Fler svenskar vill äta nyttigt på restaurang

Fler svenskar efterfrågar nyttigare restaurangmat men att få är beredda att betala för merkostnaden. Det visar rapporten FOOD-Barometer.
iStock-875478012

Husmanskosten får sin egen dag

Den 26 februari har utsetts till Husmanskostens dag. Initiativtagare är Pontus Frithiof, tillsammans med White Guide och Gastronomiska Akademin
husmans

Svenskarnas intresse för bakning ökar

94 procent av svenskarna bakar minst en gång per år och 67 procent varje månad. Det visar Dr. Oetkers senaste Bakrapport.
dr oetker