Barilla Al Bronzo för en intensiv pastaupplevelse

PUBLICERAD: 28 april 2022
UPPDATERAD: 21 februari


Barilla lanserar en ny familj av bronsvalsade pastaprodukter med robust karaktär och rik struktur för en intensiv pastaupplevelse. Barilla Al Bronzo tillverkas genom metoden ”Lavorazione grezza” vilket betyder att pastan är bronsvalsad och pressas genom mikrograverade bronsstycken vid tillverkningen. Detta ger pastan sin unika struktur och gör den även mer elastisk. Nya Barilla Al Bronzo är bärnstensgul till färgen samt gjord av noga utvalt durumvete av hög kvalitet med ett proteininnehåll på 14 procent.

I Sverige lanseras fem pastaformer av Barilla Al Bronzo: Spaghetti, Linguine, Fusillioni, Mezzi Rigatoni & Tortiglioni.

För att markera att Al Bronzo är ett unikt pastasortiment frångår Barilla sin klassiska blå färg och väljer en intensivt röd färg för Barilla Al Bronzo. Pastakartongen är grov, i likhet med innehållet, och gjord av återvinningsbart papper.

Senaste nytt

Fördubblade investeringar i alternativa proteiner

Under 2024 ökade investeringarna i alternativa proteiner med mer än 120 procent, enligt en ny analys från Good Food Institute Europe.
IsmaelB_GFI Europe

Klassisk ost har blivit en global succé

Keso har fått ett nytt uppsving på marknaden, drivet av sociala medier och nya konsumtionsmönster.
pexels-shkrabaanthony-4397312

Stor minskning av tillsatt socker i svensk läsk

Sedan 2019 har svenska bryggerier minskat mängden tillsatt socker i läsk med i genomsnitt 36 procent per liter.
Sockeråtagandet_1_A

Heta och fruktiga nyheter från Cloetta

Cloetta lanserar två nyheter i begränsad upplaga samt nya tolkningar av Malacos klassiker.
cloetta

Läs vidare

Heta och fruktiga nyheter från Cloetta

Cloetta lanserar två nyheter i begränsad upplaga samt nya tolkningar av Malacos klassiker.
cloetta

Ära – en ny osttyp från Skånemejerier och Allerum

Ära presenteras som en helt ny typ av hårdost med hög smakintensitet och toner av knäckig kola och umami.
Allerum_Ära-SE_prm

Ärtbaserad 2-i-1-produkt för matlagning och vispning

Sproud 2-i-1 Cooking/Whipping är en ny växtbaserad matlagnings- och vispprodukt för både söta och salta rätter.
952b2f9454e770fa_org

Skakad sallad nu på Pressbyrån

Picadeli introducerar tre varianter av den virala succén "shake salad", exklusivt framtagna för Pressbyrån.
3500x2300_shakesallader2