Farmers Choice – Clarion Hotel Sign lanserar veganfrukost

PUBLICERAD: 4 april 2022
UPPDATERAD: 21 februari


Farmers Choice är namnet på en ny vegan-standard på frukostbuffén som testas under fyra veckor på Clarion Hotel Sign i Stockholm

Från den 4 april och fyra veckor framåt kommer de nya veganalternativen att uppmärksammas under namnet ”Farmers Choice” för att därefter dukas upp på den befintliga buffén och integreras i standardsortimentet. Målet är att sätta en helt ny standard som framöver ska kunna lanseras och erbjudas på alla Clarion Hotel i Norden.

”Att kunna erbjuda våra hotellgäster och externa frukostgäster möjligheten att starta dagen helt veganskt ligger i linje med Clarion Sign’s högt uppsatta hållbarhetsmål”, säger David Viklund, VD på Clarion Sign.

Under fyra veckor genomförs testperioden som sedan följs sedan upp av feedback och kommentarer från hotellets kundundersökningsverktyg Loopon. Därefter kommer Clarion Sign tillsammans med Grönsakshallen att Sorunda sätta ramarna för framtidens frukostutbud.

”För oss på Grönsakshallen Sorunda känns det fantastiskt kul att tillsammans med Clarion Hotel Sign lyfta nivån på frukostbuffén med nya gröna och hållbara alternativ. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa med att utveckla både sortiment och varandra”, säger Kenneth Hellberg, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Grönsakshallen Sorunda.

Läs vidare

Biofach 2023: Eko-Portalen hittar de ekologiska produkterna

Vem gör vad när det kommer till ekologiska livsmedel i Sverige? Hur man tar reda på det visade Organic Sweden i den svenska paviljongen på Biofach 2023.
Kolbjörnx

Biofach 2023: Tekompaniet är mer än bara produkten

Tekompaniet fanns med i den svenska paviljongen på Biofach 2023. Tyskland är Europas största temarknad och att slå sig in där verkar inte helt enkelt.
Håkan

Plastpåseskatten försvinner vid nyår

Vid nyår försvinner skatten på plastpåsar som infördes år 2020 enligt SD.
plast-skatt-utvaldx

Biofach 2023: Nordic Soda Company kompletterar med gin

The Nordic Soda Company fanns på Biofach 2023 med avsikten att öka det utländska intresset för produkterna.
Nordicx

Senaste nytt

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
image

Vindelnrökt skinka får skyddad geografisk beteckning

Vindelnrökt skinka är ett hundraårigt hantverk som än idag röks i samma handmurade ugnar som när verksamheten startade.
Vindelnrökt skinka

MAX nära nå målet om varannan måltid utan rött kött

Under 2023 kom nästan varannan måltid på MAX Burgers restauranger från annat än rött kött.
max

Coop testar skanner som visar om avokadon är mogen

Från mitten av juli kommer åtta utvalda Stora Coop att erbjuda avokadoskanning direkt i butik.
avocado