Johnny’s presenterar grillnyheter med attityd

PUBLICERAD: 23 maj 2025
UPPDATERAD: 23 maj
Johnny’s lanserar nya såser, majonnäser och marinader inom konceptet Johnny’s Barbeque Buddies. Foto: Pressbild

Johnny’s BarbequeBuddies lanserar sju heta nyheter inför årets grillsäsong i form av såser, majonnäser och marinader som sticker ut och tänjer på gränserna.

Inför årets grillsäsong presenterar Johnny’s sju nya oväntade kombinationer med hetta, rökighet och karaktär.

– Johnny’s har aldrig varit rädda för att sticka ut. Våra smaker har alltid haft en extra edge och förra årets succé med Johnny’s Barbeque Buddies visar att vi träffade helt rätt. Det finns en tydlig hunger efter nya BBQ-upplevelser och produkter som vågar ta plats, säger Frida Källgren, Senior Brand Manager för Johnny’s.

Nya såser, majonnäser och marinader
Johnny’s grillnyheter omfattar två BBQ-såser, två majonnäser och tre marinader, med allt ifrån söta, till heta, rökiga och fruktiga smaker:
BBQ Sauce Pineapple Chipotle: BBQ-sås med en mix av sötsyrlig ananas och rökig, het chipotle, som passar till kyckling, fläsk, fisk eller skaldjur.
BBQ Sauce Espresso: Mustig BBQ-sås med tydlig kaffesmak, som fungerar till allt grillat, men i synnerhet till ribs.
Mayo Smoky Chipotle: Rökig majonnäs med chipotle till burgare, men fungerar även som dipp.
Mayo American Style: Mild och krämig allround-majonnäs.
Marinad Allround: Marinad med en blandning av vitlök, lök och chipotle.
Marinad Triple Chili: Marinad med ancho, pasilla och guajillo och toner av kakao.
Marinad Caribbean: Marinad med rom, anchochili och fruktiga toner.

Senaste nytt

Vegobarometern: Hybridprodukter på frammarsch

Andelen vegetarianer, veganer och flexitarianer har minskat, inte minst bland unga, samtidigt ökar intresset för hybridprodukter.
hybrid
Vegobarometern: Hybridprodukter på frammarsch

Estrella firar midsommar med snacksvisor

Estrella vill höja midsommarstämningen genom att lansera ett vishäfte med festliga snacksvisor – att sjunga till chipsskålen.
Estrella_Snacksvisor_Pressbild_1920x1080
Estrella firar midsommar med snacksvisor

Paulig investerar i hållbar saffransproduktion

Svenska BlueRedGold tar in 31 miljoner i en investeringsrunda för att utveckla ett skalbart inomhussystem för åretruntodling av saffran.
saffran2hoÌ_g fotograf Markus Engstrand
Paulig investerar i hållbar saffransproduktion

Stor kontrollinsats mot försäljning av jordgubbar

Över 35 ton jordgubbar har kontrollerats, bland annat för att säkerställa att ursprungsmärkningen stämmer och att företagen är registrerade.
gubbar
Stor kontrollinsats mot försäljning av jordgubbar

Läs vidare

Potatisen tar steget in i cafévärlden

DUG Foodtech lanserar världens första osötade potatisdryck för kaffe, DUG Unsweetened Barista.
DUG Collection
Potatisen tar steget in i cafévärlden

Världens första chokladfria "chokladcheesecake"

Urban Deli lanserar chokladcheesecake utan choklad, gjord på drav från ölbryggning.
Fakecake_Banner bock 1_4
Världens första chokladfria ”chokladcheesecake”

Barillas premiumpasta Al Bronzo i ny kostym

Barillas bronsvalsade premiumpasta, Al Bronzo, kommer i en ny, större förpackning med en lätt texturerad yta.
Al Bronzo Header Final.001
Barillas premiumpasta Al Bronzo i ny kostym

Willys lanserar svinnsmart grillnyhet

Willys lanserar Grill på Spill, grillbriketter gjorda av restprodukter från hasselnötsproduktion.
ac4ac925d653ca3f_org
Willys lanserar svinnsmart grillnyhet