Ridderheims byter design på hela sortimentet

PUBLICERAD: 27 november 2024
UPPDATERAD: 28 november

Under hösten har Ridderheims inläggningar och plockbrickor i ny färgsprakande design tagit plats ute i butikshyllorna. Nu övergår även Ridderheims ölkorv till den nya lekfulla designen.

Från och med vecka 48 kommer hela Ridderheims produktutbud övergå till ny förpackningsdesign. Med nya designen vill man inspirera och underlätta för den smaknyfikna eller plocksugna konsumenten.

− Vi vill göra det tydligare för konsument att välja när de står i butik och söker inspiration och produkter för nya smakupplevelser eller bara är riktigt sugna på en härlig plockmiddag. Med ett fräscht och livfullt utseende speglar de nya förpackningarna vår ambition att erbjuda både smakupplevelser och ett visuellt tilltalande uttryck som ligger i tiden, säger Karolina Szczepanska, Brand Manager, Ridderheims.

Designbytet tillsammans med Ridderheims senaste nyheter; färdigskivad italiensk chark, stärker Ridderheims position inom plockmat. Målet är att det inom en snar framtid ska finnas en social-food destination i livsmedelsbutiker där konsumenter kan plocka fritt ur Ridderheims produktutbud. ”Mixa, matcha, njut” helt enkelt.

Den nya designen har en tydlig färgkodning som håller ihop hela sortimentet och gör det enkelt för konsumenten att hitta sin favorit.

− Vi ser fram emot att ge våra konsumenter en ännu bättre upplevelse av deras favoritölkorvar, säger Karolina Szczepanska.

Läs vidare

Biofach 2023: Eko-Portalen hittar de ekologiska produkterna

Vem gör vad när det kommer till ekologiska livsmedel i Sverige? Hur man tar reda på det visade Organic Sweden i den svenska paviljongen på Biofach 2023.
Kolbjörnx

Biofach 2023: Tekompaniet är mer än bara produkten

Tekompaniet fanns med i den svenska paviljongen på Biofach 2023. Tyskland är Europas största temarknad och att slå sig in där verkar inte helt enkelt.
Håkan

Plastpåseskatten försvinner vid nyår

Vid nyår försvinner skatten på plastpåsar som infördes år 2020 enligt SD.
plast-skatt-utvaldx

Biofach 2023: Vi träffade en blivande honungssommelier!

I den svenska paviljongen på Biofach 2023 mötte vi en blivande honungssommelier.
Honey

Senaste nytt

Husmanskosten får sin egen dag

Den 26 februari har utsetts till Husmanskostens dag. Initiativtagare är Pontus Frithiof, tillsammans med White Guide och Gastronomiska Akademin
husmans

Svenskarnas intresse för bakning ökar

94 procent av svenskarna bakar minst en gång per år och 67 procent varje månad. Det visar Dr. Oetkers senaste Bakrapport.
dr oetker

Han är Smaksäkrast i livsmedelsbranschen

Sebastian Johansson, sensorikansvarig på Dagab, tog hem vinsten när den nya sensoriktävlingen Smaksäkrast avgjordes för första gången.
sebastian-_smaksakrast

Folkhälsa och svenska råvaror i fokus på årets Nobelmeny

2024 års Nobelmeny står med fötterna djupt i den svenska myllan. Kocken Jessie Sommarström överraskar med en lyxig fullkornsgröt av kornbulgur.
Mynewsdesk Jessie Sommarström