Valio Middagsmagi: Färska ostcrèmer & grytbaser

PUBLICERAD: 19 november 2024
UPPDATERAD: 18 november
Valio Middagsmagi består av två grytbaser och tre ostcrèmer med olika smaker. Foto: Pressbild

Valio släpper den nya produktserien Valio Middagsmagi med grytbaser och smaksatta ostcrèmer som ska underlätta matlagningen.

Valio Middagsmagi omfattar två grytbaser och tre ostkrcrèmer. Grytbaserna kan användas som bas i såser, grytor, soppor, med mera. De finns i smakerna pomodoro italian, som kombinerar laktosfri färskost med medelhavssmaker, samt korma indian, där tomat och laktosfri yoghurt får smak av traditionella indiska kryddor.

Underlättar vardagen
Valios ostcrèmer, som länge har varit en populär produkt i Finland, kommer nu även till Sverige. De är färska, innehåller 42 procent ost och finns i smakerna cheddar, jalapeño respektive taco. De kan användas såväl varma som kalla, till exempel som dip, toppings och i gratänger.

– Vi har skapat Valio Middagsmagi för att göra vardagen lite lättare. När tiden är knapp och hungern kommer smygande vill vi ha mat som är enkel att laga. Med produktserien Middagsmagi kan du snabbt laga något som är riktigt gott och mättande och få mer tid att njuta av stunder med nära och kära, säger Frida Malmqvist, produktansvarig på Valio Sverige.

Senaste nytt

Easy to Use - Reumatikerförbundet lanserar märkning för lättöppnade produkter

Förpackningarnas öppningsbarhet, men även hanterbarhet, är frågor som stötts och blötts under alla år, egentligen ända sedan konsumentförpackningar såg dagen ljus i mitten på 1900-talet. Svåröppnat har alltid varit ett gångbart ord och så är det i många fall fortfarande. Nu lanserar Reumatikerförbundet en produktmärkning för förpackningar och produkter som testats och certifierats som Easy to use.
Easy to use pressx

Regenerativt brödprojekt: Kan en smörgås göra skillnad?

I ett nytt innovationsprojekt undersöks hur bröd kan bakas med grödor som främjar jordhälsa och biologisk mångfald – och dessutom smakar bättre.
DSC_0041

Ära – en ny osttyp från Skånemejerier och Allerum

Ära presenteras som en helt ny typ av hårdost med hög smakintensitet och toner av knäckig kola och umami.
Allerum_Ära-SE_prm

Ny trågförseglare för stora volymer från Ishida bygger på smart intelligens

Ishida Europe har introducerat en ny trågförslutare för livsmedelsindustrin, QX-800 som ger ökad kapacitet och hanterar prestanda- och effektivitetsutmaningar för trågförslutningsapplikationer. Den bygger på smart intelligens och har en kompakt design.
QX 800 close up shot of gripper arms with pots of fruitx

Läs vidare

Ära – en ny osttyp från Skånemejerier och Allerum

Ära presenteras som en helt ny typ av hårdost med hög smakintensitet och toner av knäckig kola och umami.
Allerum_Ära-SE_prm

Ärtbaserad 2-i-1-produkt för matlagning och vispning

Sproud 2-i-1 Cooking/Whipping är en ny växtbaserad matlagnings- och vispprodukt för både söta och salta rätter.
952b2f9454e770fa_org

Skakad sallad nu på Pressbyrån

Picadeli introducerar tre varianter av den virala succén "shake salad", exklusivt framtagna för Pressbyrån.
3500x2300_shakesallader2

Nytt Nespresso-kaffe med vitamin B6

Nespresso utökar serien Coffee+ med den funktionella kaffenyheten Active, som är berikad med vitamin B6.
WW_ALL_VL_Spring 2025_Creative Cups_KV1_ICED LEGGERO MILK_RGB_LOCK_20-XX