Lakrids by Bülow utökar Slow Crafted-serien

PUBLICERAD: 28 mars 2024
UPPDATERAD: 28 mars
Den nya smaken Milk & Honey kommer både i en återvinningsbar glasburk och som stick. Foto: Pressbild

Danska gourmetvarumärket Lakrids by Bülow släpper det senaste tillskottet i sin ekologiska Slow Crafted-serie: Milk & Honey. 

Lakritsserien Slow Crafted introducerades 2022 och baseras på utvalda ekologiska ingredienser som har tillagats försiktigt i en öppen sats i fyra timmar, vilat i 24 timmar och därefter knådats för hand för att skapa en karamelliknande textur.

I den nya smaken Milk & Honey har Lakrids by Bülow använt ekologisk honung som ihop med lakritsen skapar en kärna som täcks av mjölkchoklad och havssalt. Nyheten kommer både i en återvinningsbar glasburk och som stick.

Lakrids by Bülow grundades på Bornholm i Danmark 2007 och erhöll nyligen certifiering som ett B Corp-företag. B Corp är ett nätverk av företag som lever upp till en ny standard för hållbarhet och även dokumenterar verksamhetens avtryck på planeten.

Läs vidare

Kronfågel lanserar krispiga Chicken Nuggets Spicy

Kronfågels ätklara nyhet Chicken Nuggets Spicy kombinerar krispig tempura med smaker från chili, peppar och persilja.
kronfågel

Ökat intresse för meze – nya lanseringar från Salakis

Skånemejeriers varumärke Salakis lanserar Labneh och Ayran för att möta den ökande efterfrågan på meze.
Salakis

Skånemejeriers julklassiker är tillbaka

Skånemejerier presenterar årets julprodukter med smak av pepparkaka och kardemumma: Bravo Vinter, Pepparkaksfil och Vaniljyoghurt Pepparkaka.
Unknown

Skogaholm lanserar Julruta med smak av pepparkaka

Skogaholm Julruta är ett mjukt portionsbröd på tillfälligt besök med en pepparkakssmak som ska ge extra mycket julkänsla.
julruta

Senaste nytt

Livsmedelskonsumtionen: Mindre mjölk och mer kyckling

Svenskarnas mjölkkonsumtion har mer än halverats sedan 1980. Samtidigt har konsumtionen av fjäderfäkött mer än fyrdubblats
julrecept 3

Fler svenskar vill äta nyttigt på restaurang

Fler svenskar efterfrågar nyttigare restaurangmat men att få är beredda att betala för merkostnaden. Det visar rapporten FOOD-Barometer.
iStock-875478012

Husmanskosten får sin egen dag

Den 26 februari har utsetts till Husmanskostens dag. Initiativtagare är Pontus Frithiof, tillsammans med White Guide och Gastronomiska Akademin
husmans

Svenskarnas intresse för bakning ökar

94 procent av svenskarna bakar minst en gång per år och 67 procent varje månad. Det visar Dr. Oetkers senaste Bakrapport.
dr oetker