Nyckelhålsmärkta korv- och hamburgerbröd

PUBLICERAD: 16 oktober 2023
UPPDATERAD: 16 oktober
Foto: Pressbild

Korvbrödsbagarn lanserar nyheterna Fibrer & Fullkorn – nyckelhålsmärkta korv- och hamburgerbröd med havre och fullkorn.

Den nya nyckelhålsmärkta korv- och hamburgerbröden innehåller 24 procent fullkorn och har ett lågt sockerinnehåll. De bakas i Örebro, är Från Sverige-märkta och innehåller endast växtbaserade ingredienser.

Fibrer & Fullkorn Hamburgerbröd innehåller 7 procent fibrer och är toppat med kruskakli. Fibrer & Fullkorn Korvbröd har ett fiberinnehåll på 6,5 procent.

– Vi vill möta behovet av ett hälsosammare bröd till vardagsmaten hemma, lunchen efter familjeaktiviteterna eller grillningen med vännerna. Utan att behöva kompromissa med vare sig smak eller textur är våra nyheter proppade med nyttiga fibrer och fullkorn som får varje burgare eller korv att smaka extra gott, säger Eva Strömbom, marknadsdirektör på Lantmännen Unibake.

Förpackningarna innehåller 10 korvbröd respektive 6 hamburgerbröd. Nyheterna ersätter produkterna Korvbrödsbagarn Fiberrika Korv- och Hamburgerbröd i sortimentet.

Läs vidare

Varumärket granini återlanseras på den svenska marknaden

Eckes-Granini återlanserar graninis juice- och fruktdrycker på den svenska marknaden.
Skärmavbild 2025-01-30 kl. 15.55.05

Premium snacks lanserar varumärket Gårdsnötter

Premium Snacks Nordic utökar sitt sortiment med tre festligare nötmixar under det nya varumärket Gårdsnötter.
Group 26

Nespresso och Oatly lanserar kaffekapsel för havredryck

Kaffekapseln Oatly Barista Edition Coffee är framtagen för att matchas med Oatlys havredryck iKaffe.
P_4685_KV2_NESPRSSO_STUDIO+OATLEY_2024_V4

Korvbrödsbagarn lanserar Real burger bun

Korvbrödsbagarn möter de nya burgartrenderna med Real burger bun, ett fluffigt hamburgerbröd med extra höjd.
Burgare_pack_1

Senaste nytt

Kött på restaurang måste ursprungsmärkas

Från den 1 mars måste restauranger och storhushåll kunna informera om vilket land köttet på menyn kommer ifrån.
blir-man-sjuk-av-kott-man-holding-menu-34540009

Ostrapporten 2025: Präst är svenskarnas favoritost

Ostrapporten 2025 visar att 95 procent av alla i Sverige äter ost, framför allt till frukost, och favoriten är Prästost.
Ostrapporten_2025 kopiera

Varumärket granini återlanseras på den svenska marknaden

Eckes-Granini återlanserar graninis juice- och fruktdrycker på den svenska marknaden.
Skärmavbild 2025-01-30 kl. 15.55.05

Iceland Foods återgår till plasttråg för packning av köttfärs

Vakuumpackad köttfärs spar mycket material jämfört med packning på plasttråg, men i England har flera av de stora kedjorna börjat återgå till plasttrågen. Konsumenterna uppskattade inte det vakuumpackade.
Iceland