
Korvbrödsbagarn lanserar nyheterna Fibrer & Fullkorn – nyckelhålsmärkta korv- och hamburgerbröd med havre och fullkorn.
Den nya nyckelhålsmärkta korv- och hamburgerbröden innehåller 24 procent fullkorn och har ett lågt sockerinnehåll. De bakas i Örebro, är Från Sverige-märkta och innehåller endast växtbaserade ingredienser.
Fibrer & Fullkorn Hamburgerbröd innehåller 7 procent fibrer och är toppat med kruskakli. Fibrer & Fullkorn Korvbröd har ett fiberinnehåll på 6,5 procent.
– Vi vill möta behovet av ett hälsosammare bröd till vardagsmaten hemma, lunchen efter familjeaktiviteterna eller grillningen med vännerna. Utan att behöva kompromissa med vare sig smak eller textur är våra nyheter proppade med nyttiga fibrer och fullkorn som får varje burgare eller korv att smaka extra gott, säger Eva Strömbom, marknadsdirektör på Lantmännen Unibake.
Förpackningarna innehåller 10 korvbröd respektive 6 hamburgerbröd. Nyheterna ersätter produkterna Korvbrödsbagarn Fiberrika Korv- och Hamburgerbröd i sortimentet.