God Morgon lanserar Fruit Crush i två smaker

PUBLICERAD: 12 september 2023
UPPDATERAD: 14 september
Foto: Pressbild

God Morgon Fruit Crush är en ny fruktdryck som innehåller 70 procent frukt och inget tillsatt socker.

God Morgon Fruit Crush lanseras i 1-litersförpackning i smakerna Apelsin & Mango samt Äpple & Rabarber.

– Vår nya serie Fruit Crush är en ny typ av fruktdryck med noggrant utvalda ingredienser som vi är övertygade om kommer bli omedelbara favoriter hos alla som söker en uppfriskande törstsläckare i vardagen. Dryckerna är goda som de är, men blir extra fräscha om du tillsätter krossad is. De passar även perfekt som bas för läskande och smakrika mocktails, säger Josefin Nordmark, Brand Manager God Morgon.

Läs vidare

Garants 50/50-färs följs upp med hamburgare

Axfood lanserar Nöt & Grönt-hamburgare med lika delar nötkött och grönsaker.
Garant Nöt Grönt Hamburgare 1

Kiviks Musteri lanserar bubblande klassiker i burk

Kiviks Musteri lanserar Päron och Smultron Fruktdryck i burk med tillsatt kolsyra.
FD-Burk_Press

Lönneberga presenterar vårens grillnyheter

Lönneberga lanserar färdigkryddade Kycklingspett Barbeque och en Grillmix med minispett och kycklingben.
kyckling

Alfa Laval lanserar serviceverktyg för hållbarhet

Alfa Lavals livscykelanalyslösning hjälper livsmedelsföretag att rapportera sin miljöpåverkan i enlighet med nya EU-direktiv.
alfa lavalx

Senaste nytt

Arlas nya jordbrukschef i Sverige

Frida Carlsson blir ny chef för Arlas avdelning för jordbruks- och medlemsfrågor i Sverige. Hon tillträder efter sommaren.
Frida Carlsson

Saveggy tar in 20 miljoner från investerare

Saveggy har utvecklat en ätbar växtbaserad beläggning som ersätter plasten på gurka. Nu siktar bolaget på lansering i industriell skala.
bd40b94b513bbcc2_org

Kockens upphör som bolag – blir en del av Culinar

Sveriges Stärkelseproducenter Förening har beslutat att fusionera Kockens AB med Culinar Sverige AB.
B7025175

Ny rapport: Större kaka men mindre bit

Idag går cirka 13 procent av hushållens utgifter till livsmedel, vilket kan jämföras med 44 procent i början av 1900-talet.
Skärmavbild 2024-04-18 kl. 08.29.58