Nytt tunnknäcke från Leksands Knäckebröd

PUBLICERAD: 23 februari 2023
UPPDATERAD: 2 mars

Tunnknäcket Tre Kullor med smak av Ramslök, Frön & Havssalt blir Leksands Knäckebröds nya tillskott till tunnknäckefamiljen. Efter att ha funnits under en begränsad tid förra sommaren blir Ramslök, Frön & Havssalt nu en ordinarie smak i brödhyllan.

”Tre kullor Ramslök, Frön & Havssalt är perfekt till en hemmagjord färskost, gärna smaksatt med ramslök och citronzest eller om man önskar en lite rivigare variant med pepparrot och citron. Det krispiga och utsökt spröda knäcket passar såväl till ost, som till en finare förrätt med röror och till ostbrickan. Vi är väldigt nöjda med de fina smakerna som minner om sommaren nu när kylan biter”, säger Annika Sund, marknadschef på Leksands Knäckebröd.

Precis som alla knäcken från Tre Kullor bakas tunnknäcket på klassiskt vis i Leksands Knäckebröds hantverksbageri. Brödet bakas i en egen del av bageriet där degarna sätts för hand och gräddas på plåtar i konditoriugnar.

Läs vidare

Vårens nyheter från Arla

Arla lanserar flera nyheter, bland annat en laktosfri mjölkdryck med extra protein och kalcium, Yoggi med körsbärssmak och proteinrika mellanmål.
Arla Protein

Finsk godisnyhet för alla choklad- och lakritsälskare

Nu lanserar Cloetta det finska chokladvarumärket Tuplas senste nyhet i Sverige: Tupla Double Layer Liquorice.
Tupla

Oddlygood lanserar iskaffe i två smaker

Havredrycken Oddlygood Ice Ice Coffee kommer i smakerna Original och Caramel.
IceIce

Danish Crown Sverige lanserar 50/50 Hybridfärs

Danish Crown Sverige ersätter hälften av nötköttet i sin nya hybridfärs med linser, palsternacka och morot.
hybridfärs

Senaste nytt

Svenskarna nyfikna på odlat kött

Över hälften av svenskarna är öppna för att prova odlat kött, enligt en ny rapport.
CC-BY New Age Meats

Vårens nyheter från Arla

Arla lanserar flera nyheter, bland annat en laktosfri mjölkdryck med extra protein och kalcium, Yoggi med körsbärssmak och proteinrika mellanmål.
Arla Protein

Ljusare läge för svensk livsmedelsproduktion

Under årets första kvartal bröt svensk livsmedelsindustri en 18 månader lång period av minskande försäljning och lönsamhet.
carl_eckerdal_1_web

Missvisande rapportering om glasspriser

Flera medier rapporterar om ökade glasspriser, men priset på glass har inte ökat mer än vad den genomsnittliga livsmedelskassen har gjort.
10754 Ice Dream SaltKaramell