Tunnknäcket Tre Kullor med smak av Ramslök, Frön & Havssalt blir Leksands Knäckebröds nya tillskott till tunnknäckefamiljen. Efter att ha funnits under en begränsad tid förra sommaren blir Ramslök, Frön & Havssalt nu en ordinarie smak i brödhyllan.
”Tre kullor Ramslök, Frön & Havssalt är perfekt till en hemmagjord färskost, gärna smaksatt med ramslök och citronzest eller om man önskar en lite rivigare variant med pepparrot och citron. Det krispiga och utsökt spröda knäcket passar såväl till ost, som till en finare förrätt med röror och till ostbrickan. Vi är väldigt nöjda med de fina smakerna som minner om sommaren nu när kylan biter”, säger Annika Sund, marknadschef på Leksands Knäckebröd.
Precis som alla knäcken från Tre Kullor bakas tunnknäcket på klassiskt vis i Leksands Knäckebröds hantverksbageri. Brödet bakas i en egen del av bageriet där degarna sätts för hand och gräddas på plåtar i konditoriugnar.