Färgsprakande vårnyheter från CandyKing

PUBLICERAD: 20 februari 2023
UPPDATERAD: 24 februari


Nu avslöjar CandyKing årets vårnyheter.

”Vi älskar att få komma med vårglädje genom våra nyheter! Med hela tio nya lösgodisbitar breddar vi vårt sortiment ytterligare och erbjuder ännu mer valfrihet”, säger Christin Sunnåker, Product Manager Pick & Mix, Cloetta Sverige.

Vårnyheterna som finns i butik från vecka 9

  • Apelsintryffel – Mörk chokladpralin fylld med apelsintryffel, bara hos CandyKing.
  • Choco & Lakrits Jordgubb –Ett knaprigt yttre, följt av choklad med jordgubbssmak och längst in en kärna av lakrits. Bara hos CandyKing.
  • Tupla Mini – Tupla är finska och betyder dubbel. Tupla mini har dock bara plats för en chokladbit. Seg kakaonougat med rostad mandel, täckt av mjölkchoklad. Bara hos CandyKing.
  • Äppleflaska
  • Sisu Salty Salmiak
  • Gröna Limousiner – Ahlgrens bilar i XL-format med smakerna citron, äpple och päron.
  • Chokladdröm Jordgubb – Här möts choklad och jordgubb i en kombination bestående av mjuk jordgubbsfudge doppad i mjölkchoklad.
  • Blommor – Blommigt skumgodis.
  • Fairytale mix – Enhörningar och änglar i en sagomix.
  • Race Cars – Coola racerbilar.

Läs vidare

Kronfågel lanserar krispiga Chicken Nuggets Spicy

Kronfågels ätklara nyhet Chicken Nuggets Spicy kombinerar krispig tempura med smaker från chili, peppar och persilja.
kronfågel

Ökat intresse för meze – nya lanseringar från Salakis

Skånemejeriers varumärke Salakis lanserar Labneh och Ayran för att möta den ökande efterfrågan på meze.
Salakis

Skånemejeriers julklassiker är tillbaka

Skånemejerier presenterar årets julprodukter med smak av pepparkaka och kardemumma: Bravo Vinter, Pepparkaksfil och Vaniljyoghurt Pepparkaka.
Unknown

Skogaholm lanserar Julruta med smak av pepparkaka

Skogaholm Julruta är ett mjukt portionsbröd på tillfälligt besök med en pepparkakssmak som ska ge extra mycket julkänsla.
julruta

Senaste nytt

Livsmedelskonsumtionen: Mindre mjölk och mer kyckling

Svenskarnas mjölkkonsumtion har mer än halverats sedan 1980. Samtidigt har konsumtionen av fjäderfäkött mer än fyrdubblats
julrecept 3

Fler svenskar vill äta nyttigt på restaurang

Fler svenskar efterfrågar nyttigare restaurangmat men att få är beredda att betala för merkostnaden. Det visar rapporten FOOD-Barometer.
iStock-875478012

Husmanskosten får sin egen dag

Den 26 februari har utsetts till Husmanskostens dag. Initiativtagare är Pontus Frithiof, tillsammans med White Guide och Gastronomiska Akademin
husmans

Svenskarnas intresse för bakning ökar

94 procent av svenskarna bakar minst en gång per år och 67 procent varje månad. Det visar Dr. Oetkers senaste Bakrapport.
dr oetker