Ny tjänst ska råda bot på beslutsångest för matplanering

PUBLICERAD: 10 november 2022
UPPDATERAD: 21 februari

Den nya Oplanera-knappen från Kavall testas i ett pilotprojekt under en begränsad period. Tjänsten finns även tillgänglig i Kavalls app.

Svårigheten att bestämma och planera vad som ska lagas till middag är för många ett återkommande moment i vardagen. Nu introducerar den digitala matbutiken Kavall, som levererar matvaror hem till kundens dörr, ett nytt test med en tjänst som ska råda bot på problemet.

När beslutströttheten slår till är det bara att trycka på Oplanera-knappen. Därefter slumpas ett recept ut och allt som behövs för att tillaga middagen levereras till dörren inom 10 minuter av Kavalls cykelbud.

”Oplanera-knappen är ett av de projekt som vi rullar ut och testar för att ge en friare och enklare vardag, säger Sandra Modée, Chief Marketing Officer på Kavall.

”Stressen av att inte hinna till affären efter jobbet eller komma överens om vad tusan du ska laga ikväll är något som alla kan relatera till. För oss på Kavall handlar det inte bara om att leverera matvaror snabbt. Det handlar om att kunna erbjuda mer frihet, frihet att kunna vara lite mer oplanerad och frihet att kunna lösa en av vardagens och veckans viktigaste och mest tidskrävande utmaningar, matplaneringen”.

Den uppkopplade Oplanera-knappen testas just nu av utvalda kunder i ett pilotprojekt under en begränsad period. Den nya funktionen är även tillgänglig i Kavalls app och kan därmed provas av boende i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo.

”Vi tror att det finns en stor efterfrågan för tjänster som låter dig få mer tid över till viktigare saker, inte minst när det kommer till middagar. Det tycker jag Kavalls framgång är ett tydligt bevis på. Det ska bli spännande att se hur det här tas emot”, säger Sandra Modée.

Läs vidare

Biofach 2023: Eko-Portalen hittar de ekologiska produkterna

Vem gör vad när det kommer till ekologiska livsmedel i Sverige? Hur man tar reda på det visade Organic Sweden i den svenska paviljongen på Biofach 2023.
Kolbjörnx

Biofach 2023: Tekompaniet är mer än bara produkten

Tekompaniet fanns med i den svenska paviljongen på Biofach 2023. Tyskland är Europas största temarknad och att slå sig in där verkar inte helt enkelt.
Håkan

Plastpåseskatten försvinner vid nyår

Vid nyår försvinner skatten på plastpåsar som infördes år 2020 enligt SD.
plast-skatt-utvaldx

Biofach 2023: Nordic Soda Company kompletterar med gin

The Nordic Soda Company fanns på Biofach 2023 med avsikten att öka det utländska intresset för produkterna.
Nordicx

Senaste nytt

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
image

Vindelnrökt skinka får skyddad geografisk beteckning

Vindelnrökt skinka är ett hundraårigt hantverk som än idag röks i samma handmurade ugnar som när verksamheten startade.
Vindelnrökt skinka

MAX nära nå målet om varannan måltid utan rött kött

Under 2023 kom nästan varannan måltid på MAX Burgers restauranger från annat än rött kött.
max

Coop testar skanner som visar om avokadon är mogen

Från mitten av juli kommer åtta utvalda Stora Coop att erbjuda avokadoskanning direkt i butik.
avocado