Pepparkaksknäcke: Årets julnyhet från Leksands Knäckebröd

PUBLICERAD: 15 september 2022
UPPDATERAD: 21 februari


Pepparkaka i knäckebrödsform är årets smakkombination, när Leksands Knäckebröd presenterar årets julknäcke för nionde året i rad.

”Mer jul än så här blir det inte! Med årets pepparkaksknäcke fortsätter vi på den inslagna vägen med att presentera goda och innovativa julsmaker som de allra flesta har en stark relation till. Årets smak passar väldigt bra att bryta i mindre bitar och ha till glöggminglet där en bit grönmögelost gör sig precis lika bra på vår pepparkakstolkning som vi är vana vid med den vanliga pepparkakan”, säger Annika Sund, marknadschef på Leksands Knäckebröd.

Till julbordet släpps även det klassiska rundbrödet Julknäcke Original, som innehåller färskmalda kryddor för en extra smakupplevelse. Förra årets julknäcke, Tre Kullor Glöggkryddor och boveteflingor, kommer även som ett tunnknäcke.

”Fjolårets smak blev en riktig succé så vi valde att återlansera glöggens söta smak, nu som ett krispigt tunnknäcke som passar perfekt till julbordet. Det blir dubbelt upp med klassiska smaker till jul, säger Annika Sund.

Läs vidare

Varumärket granini återlanseras på den svenska marknaden

Eckes-Granini återlanserar graninis juice- och fruktdrycker på den svenska marknaden.
Skärmavbild 2025-01-30 kl. 15.55.05

Premium snacks lanserar varumärket Gårdsnötter

Premium Snacks Nordic utökar sitt sortiment med tre festligare nötmixar under det nya varumärket Gårdsnötter.
Group 26

Nespresso och Oatly lanserar kaffekapsel för havredryck

Kaffekapseln Oatly Barista Edition Coffee är framtagen för att matchas med Oatlys havredryck iKaffe.
P_4685_KV2_NESPRSSO_STUDIO+OATLEY_2024_V4

Korvbrödsbagarn lanserar Real burger bun

Korvbrödsbagarn möter de nya burgartrenderna med Real burger bun, ett fluffigt hamburgerbröd med extra höjd.
Burgare_pack_1

Senaste nytt

Kött på restaurang måste ursprungsmärkas

Från den 1 mars måste restauranger och storhushåll kunna informera om vilket land köttet på menyn kommer ifrån.
blir-man-sjuk-av-kott-man-holding-menu-34540009

Ostrapporten 2025: Präst är svenskarnas favoritost

Ostrapporten 2025 visar att 95 procent av alla i Sverige äter ost, framför allt till frukost, och favoriten är Prästost.
Ostrapporten_2025 kopiera

Varumärket granini återlanseras på den svenska marknaden

Eckes-Granini återlanserar graninis juice- och fruktdrycker på den svenska marknaden.
Skärmavbild 2025-01-30 kl. 15.55.05

Iceland Foods återgår till plasttråg för packning av köttfärs

Vakuumpackad köttfärs spar mycket material jämfört med packning på plasttråg, men i England har flera av de stora kedjorna börjat återgå till plasttrågen. Konsumenterna uppskattade inte det vakuumpackade.
Iceland