Stay cheesy med Scans Cheddarburgare

PUBLICERAD: 7 juni 2022
UPPDATERAD: 21 februari


Inför sommarens grillsäsong har Scan lanserat sin genom tiderna bästa cheeseburgare. Svenskt nötkött blandat med en krämig cheddar från Kvibille ger en burgare som representerar svenskt mathantverk i dubbel bemärkelse.

Försommaren är äntligen här och det är hög tid att dra igång grillsäsongen. Inte sällan står hamburgaren på menyn och inför årets säsong har Scan, i samarbete med Kvibille®, lanserat en riktigt saftig Cheddarburgare. Scans Cheddarburgare är gjorda på vårt finaste svenska nötkött blandat med en riklig mängd av krämig Cheddar från Kvibille. Den smälta osten gör burgaren extra saftig, med en härlig smak och god sälta. Vid tillagning smälter osten och skapar en krispig yta.

”Ost är ett av de mest populära tillbehören på en hamburgare och i vår nya Cheddarburgare möts verkligen det bästa av två världar. Att samarbeta med Kvibille och få kombinera vårt fina svenska nötkött med svensk Cheddar från Kvibille kändes självklart. Det svenska ursprunget och råvarorna kommer med så många fördelar. Cheddarburgaren smakar fantastiskt och vi får en produkt som står för svenskt mathantverk i dubbel bemärkelse, win win!”, säger Amanda Tingström Kempe, Category Manager & KAM.

”Att skapa och sprida genuin svensk ostpassion är ett viktigt uppdrag för oss på Kvibille. Hantverk, kvalitet och lokalt ursprung tillhör våra kärnvärden, därför känns möjligheten att få förena vår ostpassion med Scans burgarpassion som ett fint sätt att främja svenska råvaror och bidra till en härlig grillsommar”, säger Lisa Engström, Product Manager Kvibille.

Scans Cheddarburgare lanserades i butik i mars och finns i frysdisken.

Läs vidare

Dafgårds lanserar sin första hybridköttbulle

Dafgårds första 50/50-köttbulle – "Fridas köttbullar" – innehåller hälften grönsaker och hälften nötkött.
hälta test 2

Coop släpper växtbaserat substitut till tonfisk

Coop lanserar två växtbaserade nyheter av sojaprotein som alternativ till tonfisk.
RIKSMÖTETS ÖPPNANDE 2018

Skånemejerier lanserar ny proteindryck av svensk mjölk

Skånemejerier lanserar en proteinberikad drickyoghurt gjord på svensk mjölk – Lindahls PRO+.
Unknown

Nytt växtbaserat ostalternativ från Oddlygood

Oddlygood Cheezington Oh Protein är ett nytt växtbaserat alternativ till ost.
Pokébowl_2

Senaste nytt

Lantägg och Kung Markatta är årets Eko-septemberföretag

Kung Markatta och Lantägg har engagerat sig extra mycket under årets Eko-september. För sitt engagemang får de utmärkelsen "Årets Eko-septemberföretag".
b009b36a-2700-47b0-9a9f-91d186c057a2

Rapport: Politiska styrmedel krävs för att minska matsvinnet

Det krävs hårdare tag om Norden ska lyckas halvera matsvinnet innan 2030. Det visar en ny rapport.
Livsmedelsverket - Matsvinn brod2_nyhet

Klimatknuffen ska hjälpa Icas kunder att välja mer hållbart

Ica testar AI-tjänsten Klimatknuffen som ska tipsa e-handelskunderna om varor med lägre klimatavtryck.
sofie

EU-kampanj ska öka Irlands export av ekologiskt lammkött

Sverige är en av nyckelmarknaderna för Irlands EU-finansierade exportsatsning på ekologiskt lammkött.
On the organic sheep farm of Ross and Amy Jackson at Gurteen, Co. Tipperary.