Den 23 september arrangerar Livsmedelsakademin webbinariumet The Conversation – ett brännande samtal om den äckliga maten.
Äckligt idag, gott imorgon? Det är en av frågorna som kommer att ställas till gästerna Malin Eriksson, ansvarig för konsumentinsikter på Lantmännen Cerealia, och Karin Wendin, professor i mat- och måltidskunskap vid Högskolan Kristianstad, vid nästa del av samtalsserien The Conversation om brännande ämnen för livsmedelsnäringen.
Samtalet, som leds av Livsmedelsakademins VD Lotta Törner, kommer att handla om vad som uppfattas som äcklig mat och hur svenskarnas matpreferenser har förändrats över tid. Vad krävs för att konsumenter ska se tidigare okända råvaror som spännande, god och lockande mat?
The Conversation vänder sig till alla som arbetar inom livsmedelsnäringen eller helt enkelt är nyfikna på ämnet. Det kommer även att finnas möjlighet att ställa frågor till gästerna under webbinariumet.
Mer om webbinariumet och länk till anmälan finns här