Nya snacks från GØL i form av två meter långt salamisnöre

PUBLICERAD: 16 september 2021
UPPDATERAD: 21 februari


Nu lanserar Danish Crown Foods Sweden nya snacks i ett unikt format från varumärket GØL – ett två meter långt salamisnöre. Från och med vecka 36 kommer flera av Sveriges matvarukedjor att erbjuda salamin i tre smaker.
”Vi försöker att ständigt förnya oss. Nu är vi glada över att erbjuda ett salamisnacks av högsta kvalitet i ett nytt spännande format”, säger Cecilia Bülow, Brand Manager, Danish Crown Foods Sweden.

Under de senaste åren har GØL lanserat flera delbara snacks. Nu fortsätter marknadsledande GØL med ett helt nytt format – Snack strings. Snack strings är ett två meter långt salamisnöre. Salamin passar perfekt som snacks före middagen, på tapasbrickan eller under utflykten. Från och med vecka 36 kommer det högkvalitativa salami snackset att erbjudas i smakerna Classic, Beef och Spicy.
”Vi vill erbjuda något för alla, hela familjen ska kunna dela på våra snacks. Många barn är väldigt förtjusta i våra salamisnacks och det är viktigt att ha något som passar hela familjen – gärna i ett nytänkande format”, säger Cecilia Bülow.

GØL har lanserat salamisnacks på den svenska marknaden sedan 2015 och har snabbt blivit en favorit hos många – både på grund av produkternas höga kvalitet och för innovativa format som exempelvis salamichips. Idag är varumärket marknadsledande inom kategorierna volym och värde för salamisnacks enligt analysföretaget AC Nielsen (avser perioden v 12-24 2021).

GØLs senaste salamisnacks säljs på Willys, Hemköp och City Gross från vecka 36 med ett rekommenderat pris om 19,90–21,90 kr.

Läs vidare

Oddlygood lanserar iskaffe i två smaker

Havredrycken Oddlygood Ice Ice Coffee kommer i smakerna Original och Caramel.
IceIce

Danish Crown Sverige lanserar 50/50 Hybridfärs

Danish Crown Sverige ersätter hälften av nötköttet i sin nya hybridfärs med linser, palsternacka och morot.
hybridfärs

Mondi och Scan Sverige lanserar återvinningsbar förpackning

Mondi och Scan Sverige har tillsammans utvecklat en återvinningsbar förpackning för Pärsons skivade pålägg.
MNDPR282ax

Lakrids By Bülow släpper sin sommarkollektion

Lakrids By Bülow introducerar två nya fruktiga smaker till sommaren: Læmon och Sour Strawberry.
SUMMER2024

Senaste nytt

Shoan Etemadi blir ny vd för Hemköpskedjan

Hemköpskedjans nuvarande vice vd och försäljningschef Shoan Etemadi har rekryterats som vd för Hemköpskedjan.
axfood

Låg kunskap om spillvärme i livsmedelsindustrin

Det finns ett stort kunskapsglapp om energieffektivisering hos hållbarhetschefer inom livsmedelsindustrin, enligt en ny rapport.
Jesper_Wiren01

Oddlygood lanserar iskaffe i två smaker

Havredrycken Oddlygood Ice Ice Coffee kommer i smakerna Original och Caramel.
IceIce

Marabous nya produktionslinje invigd

Cirka 200 miljoner kronor har investerats i den nya produktionslinjen i Upplands Väsby, som är en av de största för chokladkakor i världen.
2(1)