Första burgaren gjord på etthundra procent entrecôte

PUBLICERAD: 26 mars 2021
UPPDATERAD: 21 februari


Nu kommer Lindströms med Sveriges lyxigaste burgare, tillverkad av etthundra procent entrecôte av högsta kvalitet.

”Det har tagit flera år att ta fram den perfekta Entrecôteburgaren för tillagning hemma i stekpannan eller på grillen. Men nu är den äntligen här”, säger Martin Lindström.

I jakten på den perfekta burgaren startade Martin Lindström med att ta fram olika alternativ för några år sedan. Lindströms Angusburgare blev snabbt en succé och han började fundera på en ännu lyxigare och smakrikare burgare, en burgare gjord på utvald och finaste entrecôte. Vägen har inte varit spikrak men nu är den här; en smakrik, mör Entrecôteburgare av högsta kvalitet.

Köttet kommer från rasdjur på Irland som går fritt utomhus och betar färskt, näringsrikt gräs i stort sett hela året. En Entrecôteburgare väger 150 gram och kommer utan salt och peppar. Den har hemlagad känsla med ojämna kanter, vilket gör att den ser ännu godare ut.

”Det här är den första burgaren i Sverige tillverkad av etthundra procent högkvalitativ entrecôte. Den är så god att man kan äta den utan vare sig kryddor, såser eller ost. Stek den som vilken köttbit som helst och krydda lätt med salt och peppar så att smaken kommer fram”, säger Martin Lindström.

Lindströms är ett litet företag i Värmland som fokuserar på amerikansk matkultur när den är som bäst! Bakom företaget ligger värmlänningen Martin Lindström, som brinner för att hitta det finaste köttet med bästa smaken.

Lindströms Burgare på Entrecôte 300 gram finns att köpa i frysdisken hos Ica, Coop och Bergendals. Förpackningarna innehåller två burgare à 150 gram styck. En förpackning kostar cirka 49,90 kronor.

Läs vidare

Apetit lanserar nyttigare snacks

Apetit utökar sitt sortiment av frysta grönsakssnacks med Buffalo Blomkålsvingar.
Apetit_Buffalo_Cauliflower_Wings

For Real! Foods uppdaterar receptet och får ny delägare

For Real! Foods tar in Food Pharmacy som delägare och uppdaterar receptet på sin vitkålsbaserade pizzabotten.
af7443297a7ec8bb_org

Nespresso lanserar komposterbara kapslar

Efter tre års forskning och utveckling har Nespresso skapat en pappersbaserad, hemkomposterbar kapsel.
P_4585_COFFEE_BAGS_ESPRESSO_COFFEE_V2

Skogaholm Sommarruta på tillfälligt besök

Fazer lanserar Skogaholm Sommarruta i portionsbitar med extra kryddning av fänkål, korianderfrön och anis.
Skogaholmsommarruta

Senaste nytt

Så ska arbetet mot livsmedelsfusk stärkas

Regeringens utredning för att stärka arbetet mot livsmedelsfusk föreslår att en "Fuskenhet" inrättas på Livsmedelsverket .
av4r5856-scaled

Konsumenterna över lag nöjda med svenska matbutiker

Svenska konsumenter är generellt ganska nöjda med sina matbutiker, trots stigande priser.
Woman checking the grocery receipt

Ulrika Palm blir Cloetta Sveriges nya vd

Cloetta Sveriges nya vd Ulrika Palm kommer närmast från rollen som Division Director Nordics för Midsona Sverige AB.
palm

Mindre salt i bröd och charkprodukter

Saltinnehållet i bröd och charkprodukter som köps i butik har minskat betydligt de senaste åren.
Bröd