Hälsosam pizza med riktiga och näringsrika råvaror

PUBLICERAD: 11 december 2020
UPPDATERAD: 21 februari


I kampen för en bättre folkhälsa presenteras nu For Real Foods – ett helt nytt och hälsosamt alternativ till den annars så traditionella färdigmaten i butikernas frysdiskar. Med naturliga och hållbara råvaror samt fritt från både tillsatser och brödprodukter utmanar de nu de stora matvaruproducenterna med sin For Real! Pizza.

For Real Foods lanseras efter att grundarna Daniel och Kristin Nowak reagerat på hur folkhälsan försämras i allt snabbare takt, samtidigt som livsmedelsjättarna fortsätter att fylla hyllorna med näringsfattig och ultraprocessad snabbmat. Med sin första produkt önskar de hjälpa konsumenter mot ett smartare val och presenterar nu en hälsosam fryspizza utan att kompromissa med vare sig smak eller textur.

”Vi sökte efter en populär matprodukt som gick att förnya i enlighet med vår filosofi om riktig mat. Valet föll då på fryspizza där utvecklingen i stort sett stått still. Genom noga utvalda råvaror och genom att göra allt från grunden, kan vi erbjuda en näringsrik pizza som också är helt fri från tillsatser. Eftersom pizzorna även är helt fria från bröd och spannmål blir de naturligt glutenfria, low carb med mycket fibrer och protein”, säger Daniel Nowak, delägare och grundare av For Real Foods.

Läs vidare

Benbuljong on-the-go vinner Framtidens korv 2023

Nu lanseras BROTHY benbuljong på PBX .
Brothy - vinnare av Framtidens korv

Svegro lanserar mikroörter och krasse

Svegro startar egen odling av mikroörter och krasse på Färingsö utanför Stockholm.
Mikrogrönt Svegro

Sommarsnacks från Estrella: Frisk lime och sweet chili

Sourcream & Lime och Linschips Sweet Chili är årets tillfälliga chipsnyheter.
MicrosoftTeams-image (1)

Fazer testlanserar kakaofri konfektyrkaka

Fazer Taste the Future är en växtbaserad, kakaofri konfektyrkaka av mältad råg.
fazer

Senaste nytt

Hammars Bryggeri köper Karlstad Dryckesfabrik

Hammars Bryggeri utökar kapaciteten genom ytterligare förvärv.
hammars

Benbuljong on-the-go vinner Framtidens korv 2023

Nu lanseras BROTHY benbuljong på PBX .
Brothy - vinnare av Framtidens korv

Malmö nästa för turnerande Kött & Chark SM

Slagthuset i Malmö blir mötesplatsen för nästa Kött & Chark SM 2024.
magnus nilsson

Svegro lanserar mikroörter och krasse

Svegro startar egen odling av mikroörter och krasse på Färingsö utanför Stockholm.
Mikrogrönt Svegro