Hälsosam pizza med riktiga och näringsrika råvaror

PUBLICERAD: 11 december 2020
UPPDATERAD: 21 februari


I kampen för en bättre folkhälsa presenteras nu For Real Foods – ett helt nytt och hälsosamt alternativ till den annars så traditionella färdigmaten i butikernas frysdiskar. Med naturliga och hållbara råvaror samt fritt från både tillsatser och brödprodukter utmanar de nu de stora matvaruproducenterna med sin For Real! Pizza.

For Real Foods lanseras efter att grundarna Daniel och Kristin Nowak reagerat på hur folkhälsan försämras i allt snabbare takt, samtidigt som livsmedelsjättarna fortsätter att fylla hyllorna med näringsfattig och ultraprocessad snabbmat. Med sin första produkt önskar de hjälpa konsumenter mot ett smartare val och presenterar nu en hälsosam fryspizza utan att kompromissa med vare sig smak eller textur.

”Vi sökte efter en populär matprodukt som gick att förnya i enlighet med vår filosofi om riktig mat. Valet föll då på fryspizza där utvecklingen i stort sett stått still. Genom noga utvalda råvaror och genom att göra allt från grunden, kan vi erbjuda en näringsrik pizza som också är helt fri från tillsatser. Eftersom pizzorna även är helt fria från bröd och spannmål blir de naturligt glutenfria, low carb med mycket fibrer och protein”, säger Daniel Nowak, delägare och grundare av For Real Foods.

Senaste nytt

Easy to Use - Reumatikerförbundet lanserar märkning för lättöppnade produkter

Förpackningarnas öppningsbarhet, men även hanterbarhet, är frågor som stötts och blötts under alla år, egentligen ända sedan konsumentförpackningar såg dagen ljus i mitten på 1900-talet. Svåröppnat har alltid varit ett gångbart ord och så är det i många fall fortfarande. Nu lanserar Reumatikerförbundet en produktmärkning för förpackningar och produkter som testats och certifierats som Easy to use.
Easy to use pressx

Regenerativt brödprojekt: Kan en smörgås göra skillnad?

I ett nytt innovationsprojekt undersöks hur bröd kan bakas med grödor som främjar jordhälsa och biologisk mångfald – och dessutom smakar bättre.
DSC_0041

Ära – en ny osttyp från Skånemejerier och Allerum

Ära presenteras som en helt ny typ av hårdost med hög smakintensitet och toner av knäckig kola och umami.
Allerum_Ära-SE_prm

Ny trågförseglare för stora volymer från Ishida bygger på smart intelligens

Ishida Europe har introducerat en ny trågförslutare för livsmedelsindustrin, QX-800 som ger ökad kapacitet och hanterar prestanda- och effektivitetsutmaningar för trågförslutningsapplikationer. Den bygger på smart intelligens och har en kompakt design.
QX 800 close up shot of gripper arms with pots of fruitx

Läs vidare

Ära – en ny osttyp från Skånemejerier och Allerum

Ära presenteras som en helt ny typ av hårdost med hög smakintensitet och toner av knäckig kola och umami.
Allerum_Ära-SE_prm

Ärtbaserad 2-i-1-produkt för matlagning och vispning

Sproud 2-i-1 Cooking/Whipping är en ny växtbaserad matlagnings- och vispprodukt för både söta och salta rätter.
952b2f9454e770fa_org

Skakad sallad nu på Pressbyrån

Picadeli introducerar tre varianter av den virala succén "shake salad", exklusivt framtagna för Pressbyrån.
3500x2300_shakesallader2

Nytt Nespresso-kaffe med vitamin B6

Nespresso utökar serien Coffee+ med den funktionella kaffenyheten Active, som är berikad med vitamin B6.
WW_ALL_VL_Spring 2025_Creative Cups_KV1_ICED LEGGERO MILK_RGB_LOCK_20-XX