Krav rekryterar redovisningsekonom

PUBLICERAD: 5 augusti 2022
UPPDATERAD: 21 februari

Åsa Rimmerfeldt är ny redovisningsekonom och HR-administratör på Krav. Foto: Krav

Åsa Rimmerfeldt har rekryterats som redovisningsekonom och HR-administratör till Krav. Hon kommer närmast från en tjänst som ekonomisk administratör på Uppsala universitet.

Åsa Rimmerfeldt var redan som barn intresserad av djur och natur. På Jälla naturbruksgymnasium i Uppsala satsade hon på djurvård och tog därefter vägen över en förskollärarutbildning innan hon valde att utbilda sig till redovisningsekonom.

”Åsa Rimmerfeldts tidigare erfarenhet och hennes engagemang i frågor som Krav arbetar för är viktiga bidrag till vår verksamhet”, säger Kjell Sjödahl Svensson, som är koordinator för regler och kvalitet på Krav och Åsa Rimmerfeldts tillfällige chef.

Åsa Rimmerfeldt säger att hon sökte tjänsten på Krav för att hon vill arbeta i en meningsfull organisation:

”Krav driver många frågor som jag står bakom. Om vi ska få en hållbar värld för våra barn att leva i, måste vi tänka på hur vi producerar vår mat.”

Läs vidare

Ridderheims byter design på hela sortimentet

Under hösten har Ridderheims inläggningar och plockbrickor fått ny design. Nu övergår även Ridderheims ölkorv till den nya designen.
ridder0

Biofach 2023: Eko-Portalen hittar de ekologiska produkterna

Vem gör vad när det kommer till ekologiska livsmedel i Sverige? Hur man tar reda på det visade Organic Sweden i den svenska paviljongen på Biofach 2023.
Kolbjörnx

Biofach 2023: Tekompaniet är mer än bara produkten

Tekompaniet fanns med i den svenska paviljongen på Biofach 2023. Tyskland är Europas största temarknad och att slå sig in där verkar inte helt enkelt.
Håkan

Plastpåseskatten försvinner vid nyår

Vid nyår försvinner skatten på plastpåsar som infördes år 2020 enligt SD.
plast-skatt-utvaldx

Senaste nytt

Livsmedelskonsumtionen: Mindre mjölk och mer kyckling

Svenskarnas mjölkkonsumtion har mer än halverats sedan 1980. Samtidigt har konsumtionen av fjäderfäkött mer än fyrdubblats
julrecept 3

Fler svenskar vill äta nyttigt på restaurang

Fler svenskar efterfrågar nyttigare restaurangmat men att få är beredda att betala för merkostnaden. Det visar rapporten FOOD-Barometer.
iStock-875478012

Husmanskosten får sin egen dag

Den 26 februari har utsetts till Husmanskostens dag. Initiativtagare är Pontus Frithiof, tillsammans med White Guide och Gastronomiska Akademin
husmans

Svenskarnas intresse för bakning ökar

94 procent av svenskarna bakar minst en gång per år och 67 procent varje månad. Det visar Dr. Oetkers senaste Bakrapport.
dr oetker