Lakrids By Bülow släpper sin sommarkollektion

PUBLICERAD: 14 maj 2024
UPPDATERAD: 14 maj
Læmon och Sour Strawberry är två nya smaker i Lakrids By Bülows sommarkollektion. Foto: Pressbild

Lakrids By Bülow introducerar de två nya smakerna Læmon och Sour Strawberry i sin sommarkollektion. Dessutom släpps boxen Selection Box Fruit, som innehåller fyra fruktiga smaker.

Smaken Læmon är en kombination av saltlaktrits och citron, där lakritskärnan är virvlad i vit choklad, grädde och vanilj.

Sour Strawberry har en smak av nyskördade gröna jordgubbar och röd lakrits, täckt av vit choklad och ett krispigt grönt sockerskal som skapar en syrlig twist.

Selection Box Fruit innehåller fyra fruktiga smaker: Læmon och Sour Strawberry samt Strawberry & Cream respektive Peaches, som presenteras i årets Lakrids Lovers-sortiment.

Lakrids Lovers är Lakrids By Bülows smakpanel som bjuder in alla som älskar lakrits att delta i produktutvecklingen och en viktig del i strategin för att komma närmare konsumenten. Konceptet går ut på att mycket begränsade upplagor av nya och ännu inte slutgiltiga recept samt exklusiva smaker släpps för feedback. Baserat på feedbacken kan dessa smaker återvända för bredare distribution, antingen som ett permanent eller säsongsmässigt sortiment.

Läs vidare

Dafgårds lanserar sin första hybridköttbulle

Dafgårds första 50/50-köttbulle – "Fridas köttbullar" – innehåller hälften grönsaker och hälften nötkött.
hälta test 2

Coop släpper växtbaserat substitut till tonfisk

Coop lanserar två växtbaserade nyheter av sojaprotein som alternativ till tonfisk.
RIKSMÖTETS ÖPPNANDE 2018

Skånemejerier lanserar ny proteindryck av svensk mjölk

Skånemejerier lanserar en proteinberikad drickyoghurt gjord på svensk mjölk – Lindahls PRO+.
Unknown

Nytt växtbaserat ostalternativ från Oddlygood

Oddlygood Cheezington Oh Protein är ett nytt växtbaserat alternativ till ost.
Pokébowl_2

Senaste nytt

Klimatknuffen ska hjälpa Icas kunder att välja mer hållbart

Ica testar AI-tjänsten Klimatknuffen som ska tipsa e-handelskunderna om varor med lägre klimatavtryck.
sofie

EU-kampanj ska öka Irlands export av ekologiskt lammkött

Sverige är en av nyckelmarknaderna för Irlands EU-finansierade exportsatsning på ekologiskt lammkött.
On the organic sheep farm of Ross and Amy Jackson at Gurteen, Co. Tipperary.

Tvärvetenskaplig forskning om matsvinnshantering

Leder matsvinnsminskande åtgärder i butik till minskat svinn hemma hos konsument? Det ska utredas inom ett tvärvetenskapligt projekt.
coop

Dafgårds lanserar sin första hybridköttbulle

Dafgårds första 50/50-köttbulle – "Fridas köttbullar" – innehåller hälften grönsaker och hälften nötkött.
hälta test 2