Kale Foods anställer ny vd – siktar på fortsatt expansion

PUBLICERAD: 5 september 2023
UPPDATERAD: 5 september
Conny Swahn. Foto: Pressbild

Kale Foods AB har anställt Conny Swahn som vd. Han har en lång karriär inom dagligvarubranschen och tillträder posten i november.

Conny Swahn kommer närmast från en tjänst som affärsområdeschef för Gooh! inom Lantmännen Cerealia.

– Kale Foods är ett spännande företag som ligger i framkant med att erbjuda framtidens mat. Jag har en mycket stor passion i hållbarhet och att driva och utveckla affärer och ser fram emot att fortsätta utveckla den fantastiska verksamhet som Kale Foods har, säger Conny Swahn.

Kale Foods, som ingår i Kale Uniteds företagsgrupp, är exklusiv distributör i Sverige av flera växtbaserade varumärken och har nyligen inkluderat bland annat varumärkena Lily & Hanna’s samt Juicy Marbles.

Som ett led i den fortsatta utvecklingen av Kale Uniteds företagsgrupp har Magnus Johansson klivit upp som styrelseordförande i Kale United AB.

– Jag är mycket glad att Kale Foods nu får en skicklig och erfaren vd i Conny Swahn, som kan leda företaget vidare i den fortsatta expansion vi ser framför oss. Det är också mycket värdefullt för Kale Uniteds företagsgrupp att Magnus Johansson nu tar rollen som styrelseordförande i Kale United, säger Måns Ullerstam, vd för Kale United.

Läs vidare

Livsmedelskonsumtionen: Mindre mjölk och mer kyckling

Svenskarnas mjölkkonsumtion har mer än halverats sedan 1980. Samtidigt har konsumtionen av fjäderfäkött mer än fyrdubblats
julrecept 3

Fler svenskar vill äta nyttigt på restaurang

Fler svenskar efterfrågar nyttigare restaurangmat men att få är beredda att betala för merkostnaden. Det visar rapporten FOOD-Barometer.
iStock-875478012

Husmanskosten får sin egen dag

Den 26 februari har utsetts till Husmanskostens dag. Initiativtagare är Pontus Frithiof, tillsammans med White Guide och Gastronomiska Akademin
husmans

Svenskarnas intresse för bakning ökar

94 procent av svenskarna bakar minst en gång per år och 67 procent varje månad. Det visar Dr. Oetkers senaste Bakrapport.
dr oetker

Senaste nytt

Livsmedelskonsumtionen: Mindre mjölk och mer kyckling

Svenskarnas mjölkkonsumtion har mer än halverats sedan 1980. Samtidigt har konsumtionen av fjäderfäkött mer än fyrdubblats
julrecept 3

Fler svenskar vill äta nyttigt på restaurang

Fler svenskar efterfrågar nyttigare restaurangmat men att få är beredda att betala för merkostnaden. Det visar rapporten FOOD-Barometer.
iStock-875478012

Husmanskosten får sin egen dag

Den 26 februari har utsetts till Husmanskostens dag. Initiativtagare är Pontus Frithiof, tillsammans med White Guide och Gastronomiska Akademin
husmans

Svenskarnas intresse för bakning ökar

94 procent av svenskarna bakar minst en gång per år och 67 procent varje månad. Det visar Dr. Oetkers senaste Bakrapport.
dr oetker