Max värvar från Carlsberg

PUBLICERAD: 22 augusti 2023
UPPDATERAD: 23 augusti
Henric Byström är ny kommunikationschef, Head of Communications, på Max. Foto: Pressbild

Restaurangkedjan Max värvar Henric Byström som Head of Communications. Han kommer senast från rollen som kommunikationsdirektör på Carlsberg Sverige.

Henric Byström har en lång karriär inom kommunikation och hållbarhet bakom sig och kommer senast från Carlsberg Sverige, där han ingick i ledningsgruppen som kommunikationsdirektör.

I sin nya roll på Max har Henric Byström övergripande ansvar för olika funktioner på kommunikationsavdelningen som PR, Corporate Communications, internkommunikation och gästkommunikation på alla fyra marknader: Sverige, Norge, Danmark och Polen. Han kommer att ingå i Max marknadsledningsgrupp som leds av Maria Ziv, CMO (Chief Marketing Officer).

– Jag är taggad och tacksam för den här möjligheten. Att byta från bärs till burgare känns som ett givet val. Max är ett av Sveriges starkaste varumärken med en imponerande tillväxtresa där hållbarhetsarbetet leder vägen. Och det ska bli riktigt spännande att vara en del av resan framåt och tillsammans med mitt team skapa affärsdrivande kommunikation, säger Henric Byström.

Senaste nytt

Svenskarna vill grilla svenskt kött i sommar

Nötkött, kyckling och hamburgare är vad svenskarna helst lägger på grillen i sommar – och allra helst ska det vara svenskt.
86cfaf17-34cf-49c1-a7da-e9f8f21d811f-w_960
Svenskarna vill grilla svenskt kött i sommar

Samarbete ska minska jordbrukets klimatavtryck

Yara International och Improvin’ har ingått ett partnerskap för att hjälpa livsmedelsföretag att mäta och minska sina utsläpp från jordbruket.
Cover image
Samarbete ska minska jordbrukets klimatavtryck

Kaffeost får skyddad ursprungsbeteckning i EU

Kaffeost som produceras i Norrbotten, Västerbotten, Lappland, Jämtland, Härjedalen och Ångermanland får skyddad ursprungsbeteckning i EU.
Kaffeost_foto_Gide_get
Kaffeost får skyddad ursprungsbeteckning i EU

Fazers kakaofria bar nu i fullskalig produktion

Fazer har tidigare presenterat handgjorda kakaofria produkter med mältad råg i stället för kakao. Nu tas steget mot fullskalig fabriksproduktion.
fazer
Fazers kakaofria bar nu i fullskalig produktion

Läs vidare

Svenskarna vill grilla svenskt kött i sommar

Nötkött, kyckling och hamburgare är vad svenskarna helst lägger på grillen i sommar – och allra helst ska det vara svenskt.
86cfaf17-34cf-49c1-a7da-e9f8f21d811f-w_960
Svenskarna vill grilla svenskt kött i sommar

Samarbete ska minska jordbrukets klimatavtryck

Yara International och Improvin’ har ingått ett partnerskap för att hjälpa livsmedelsföretag att mäta och minska sina utsläpp från jordbruket.
Cover image
Samarbete ska minska jordbrukets klimatavtryck

Kaffeost får skyddad ursprungsbeteckning i EU

Kaffeost som produceras i Norrbotten, Västerbotten, Lappland, Jämtland, Härjedalen och Ångermanland får skyddad ursprungsbeteckning i EU.
Kaffeost_foto_Gide_get
Kaffeost får skyddad ursprungsbeteckning i EU

Lantmännens Forskningsstiftelse öppnar årets utlysning

Lantmännens Forskningsstiftelse utlyser 25 miljoner kronor för framtidens hållbara jordbruk och livsmedelssystem.
fredriksson
Lantmännens Forskningsstiftelse öppnar årets utlysning