Fyra food-to-go-nyheter från Picadeli

PUBLICERAD: 5 juni 2023
UPPDATERAD: 15 juni
Foto: Pressbild

Picadeli presenterar fyra nyheter för kunder på språng – allt från en nygammal klassiker till en knallrosa rödbetswrap.

I sommar utökar Picadeli sitt sortiment av färdiga wraps med en knallrosa Just Re-Lax Wrappie. Den rödbetsfärgade tortillan har en fyllning av lax, mangoslaw, spetskål och dijonnaise.

Picadelis övriga säsongsnyheter:
In Da Club Sandwich är en uppdaterad variant av den traditionella clubsandwichen, som består av en levaintoast med kycklingbacon, kyckling, kålmix, semitorkad tomat och aioli.
The American Dream BLT är en amerikansk sandwichklassiker, där råglevain får sällskap av kålmix, semitorkade tomater, kycklingbacon och dijonnaise.
Creamy N´Dreamy är en ny veggiesallad med en bas av sallat och krispig kålmix som toppas med basilikadressad grynmix, Quorn, melon, rädisa, salladsost och ostkräm.

Hela Picadelis sortiment kommer med en smakgaranti, där kunden får full ersättning om den inte skulle vara nöjd.

Läs vidare

Oväntade smaklanseringar från Gårdschips

Gårdschips lanserar tre nya, oväntade smakkombinationer: Gin & Tonic, Raspberry Sour samt Chili Cheese.
News-GC

Ny kärlekskollektion från Lakrids By Bülow

Det danska gourmetlakritsföretaget Lakrids By Bülow lanserar LOVE-kollektion med fyra av sina mest populära smaker.
eyJwYXRoIjoibGFrcmlkcy1ieS1idWVsb3dcL2ZpbGVcL21NVkJUZFJpZzFycjFLYVpmMlNULmpwZyJ9_lakrids-by-buelow_jONL2iErCw546WiEQssXZFoNENODYn7EO2fkPewE8Fc

Sommarkänsla året runt med Pomonader

Kiviks Musteri lanserar det nya konceptet Pomonad, en kolsyrad dryck baserad på svenska äpplen och andra svenska sommarsmaker.
Pomonader 16_9

Felix moderniserar hela kolonialhyllan

Felix lanserar nya såser och dressingar, recepten på flera befintliga produkter förbättras och hela sortimentet kommer i nya "drizzleflaskor".
Sallad_1200x750 2

Senaste nytt

Guldhaven Pelagiska vinner Sjömatspriset 2025

Sjömatspriset 2025 går till Guldhaven Pelagiska, som vill sätta svensk, hållbart odlad fisk på kartan.
NSS sjömatspriset 2H4A6756-2025-01-22

Mutti bemöter Äkta vara: "Felaktigt och missvisande"

Mutti, vars pizzasås är en av finalisterna till Årets matbluff 2024, tillbakavisar juryns motivering till antipriset.
1049973

Lidl ökar andelen växtbaserat i samarbete med WWF

Lidls internationella mål är att öka andelen sålda växtbaserade livsmedel med 20 procent till 2030, jämfört med 2023.
e2983a9c-9758-42f5-94a2-8f2fa38c19eb-w_960

Godare och nyttigare tång med fermentering?

Tång som fermenteras i stället för att torkas blir både godare och nyttigare, enligt forskare vid Lunds universitet.
IMG_3210