Nya sundae-smaker från Ben & Jerry's

PUBLICERAD: 14 mars 2023
UPPDATERAD: 16 mars

Ben & Jerry’s introducerar tre nya smaker till sitt sortiment av sundaes  – den klassiska amerikanska glassdesserten med swirls, chokladbitar och toppings.

Lanseringen består av tre nya smaker varav en är vegansk.

Dulce De-lish: En salt karamellglass med karamellbitar och virvlar som toppas med vispad vit chokladglass, karamellsås och ytterligare chokladbitar.

Choco-lotta Cheesecake: Chokladcheesecake-glass med chokladbitar och virvlar av chokladkakor toppas här med vispad chokladglass, chokladsås och chokladbitar.

Caramel Café: Vegansk karamell- och kaffeglass med bitar av karamellbiskvier och virvlar av marshmallows, toppad med en krämig karamellsås och chokladbitar.

All choklad i Ben & Jerry’s nya sundae-smaker, förutom toppen på Choco-lotta Cheesecake, är tillverkad av Open Chain spårbar kakao, vilket innebär en mer rättvis lön och hållbar utveckling för kakaobönder. Hela Ben & Jerry’s produktsortiment är Fairtrade-certifierat.

Läs vidare

Oväntade smaklanseringar från Gårdschips

Gårdschips lanserar tre nya, oväntade smakkombinationer: Gin & Tonic, Raspberry Sour samt Chili Cheese.
News-GC

Ny kärlekskollektion från Lakrids By Bülow

Det danska gourmetlakritsföretaget Lakrids By Bülow lanserar LOVE-kollektion med fyra av sina mest populära smaker.
eyJwYXRoIjoibGFrcmlkcy1ieS1idWVsb3dcL2ZpbGVcL21NVkJUZFJpZzFycjFLYVpmMlNULmpwZyJ9_lakrids-by-buelow_jONL2iErCw546WiEQssXZFoNENODYn7EO2fkPewE8Fc

Sommarkänsla året runt med Pomonader

Kiviks Musteri lanserar det nya konceptet Pomonad, en kolsyrad dryck baserad på svenska äpplen och andra svenska sommarsmaker.
Pomonader 16_9

Felix moderniserar hela kolonialhyllan

Felix lanserar nya såser och dressingar, recepten på flera befintliga produkter förbättras och hela sortimentet kommer i nya "drizzleflaskor".
Sallad_1200x750 2

Senaste nytt

Guldhaven Pelagiska vinner Sjömatspriset 2025

Sjömatspriset 2025 går till Guldhaven Pelagiska, som vill sätta svensk, hållbart odlad fisk på kartan.
NSS sjömatspriset 2H4A6756-2025-01-22

Mutti bemöter Äkta vara: "Felaktigt och missvisande"

Mutti, vars pizzasås är en av finalisterna till Årets matbluff 2024, tillbakavisar juryns motivering till antipriset.
1049973

Lidl ökar andelen växtbaserat i samarbete med WWF

Lidls internationella mål är att öka andelen sålda växtbaserade livsmedel med 20 procent till 2030, jämfört med 2023.
e2983a9c-9758-42f5-94a2-8f2fa38c19eb-w_960

Godare och nyttigare tång med fermentering?

Tång som fermenteras i stället för att torkas blir både godare och nyttigare, enligt forskare vid Lunds universitet.
IMG_3210