Arvid Nordquist lanserar Espresso Regalo

PUBLICERAD: 7 mars 2023
UPPDATERAD: 9 mars

Arvid Nordquists nya Espresso Regalo består av 100% hållbart certifierade arabicabönor och är något ljusare än företagets andra espessosorter.

Espresso Regalo beskrivs ha en ”frisk doft följd av en intensiv smak med ton av hasselnöt och en lång fruktig eftersmak med inslag av apelsin”.

”Espresso Regalo rostas varsamt och något ljusare än våra andra espressosorter för att framhäva smakerna i arabicabönorna. Drick den som en traditionell espresso eller varför inte som en espresso macchiato”, säger Marcus Burman, Quality Manager för kaffe på Arvid Nordquist.

Espresso Regalo säljs i en större förpackning på 900 gram.

”Espresso-nyheten möter konsumenternas ökade efterfrågan på större förpackningar, samtidigt som den unika smakprofilen kompletterar Arvid Nordquists befintliga espressosortiment i dagligvaruhandeln”, säger Rosemarie Zellquist, Nordic Brand Manager Coffee på Arvid Nordquist.

Nyheten Regalo är Rainforest Alliance-certifierad, en standard med omfattande kriterier för att säkerställa bra miljöhänsyn och trygga arbetsförhållanden genom hela produktionskedjan. Sedan tidigare finns espresso Buono, Nero, Giusto och Molto i Arvid Nordquists espresso-sortiment i dagligvaruhandeln.

Läs vidare

Kronfågel lanserar krispiga Chicken Nuggets Spicy

Kronfågels ätklara nyhet Chicken Nuggets Spicy kombinerar krispig tempura med smaker från chili, peppar och persilja.
kronfågel

Ökat intresse för meze – nya lanseringar från Salakis

Skånemejeriers varumärke Salakis lanserar Labneh och Ayran för att möta den ökande efterfrågan på meze.
Salakis

Skånemejeriers julklassiker är tillbaka

Skånemejerier presenterar årets julprodukter med smak av pepparkaka och kardemumma: Bravo Vinter, Pepparkaksfil och Vaniljyoghurt Pepparkaka.
Unknown

Skogaholm lanserar Julruta med smak av pepparkaka

Skogaholm Julruta är ett mjukt portionsbröd på tillfälligt besök med en pepparkakssmak som ska ge extra mycket julkänsla.
julruta

Senaste nytt

Restauranger ska kunna informera om köttets ursprung

Den 1 mars 2025 blir det obligatoriskt för restauranger och andra storhushållsverksamheter att kunna informera gäster om ursprungsland för det kött som serveras.
ursprung

Gordon Circular ska utvecklas för offentlig sektor

Gordon har tillsammans med projektpartners beviljats 2 miljoner från Vinnova för att utveckla en cirkulär förpackningslösning för hemleveranser av livsmedel inom offentlig sektor.
gordon

DUG Foodtech får patent för sitt veganska köttalternativ

Svenska patent- och registreringsverket avser att godkänna DUG Foodtech AB:s patentansökan "Meat analogue".
tornberg

Skånemejerier signerar Klimatkontrakt Malmö

Skånemejerier har skrivit ett klimatkontrakt med Malmö stad som ska driva på den gröna omställningen och bidra till ett klimatneutralt Malmö år 2030.
DSC06052