Julen är räddad – Lindahls lanserar tomtekvarg

PUBLICERAD: 3 november 2020
UPPDATERAD: 21 februari


Tomten är extra snäll mot hälsointresserade svenskar i år. Nu kommer nämligen en proteinrik tomtekvarg med smak av jordgubb och vanilj. En välbekant julsmak för de flesta godisälskare.

”För många handlar julen om att unna sig goda saker, och vår tomtekvarg är god av två anledningar. Den smakar ljuvligt, och är också nyttig. Den har inget tillsatt socker, är rik på protein och kommer garanterat höja julstämningen”, säger Martina Pettersson, marknadschef på Skånemejerier.

Med tomtekvargen för Lindahls vidare en lång tradition av att lansera smaker som sticker ut. I portföljen har vi tidigare kunnat se kvarg med smak av kaffe, cheesecake, lakrits och energidryck.

”Genom åren har vi erbjudit det mesta. Det är en del av Lindahls DNA att erbjuda en bred, innovativ och lite rolig portfölj”, säger Martina Pettersson.

Förhoppningen är att denna senaste smak kan uppmuntra fler att hålla i sin hälsosamma livsstil även under julsäsongen, då många kan behöva lite nyttigare men samtidigt goda alternativ.

Tomtekvargen finns i butik från och med vecka 42 och fram till dess att julen är undanstädad och granen utslängd.

Lindahls Tomtekvarg 500 gram finns hos i dagligvaruhandeln från vecka 42. Rekommenderat pris i butik är 19,50.

 

Läs vidare

Dafgårds lanserar sin första hybridköttbulle

Dafgårds första 50/50-köttbulle – "Fridas köttbullar" – innehåller hälften grönsaker och hälften nötkött.
hälta test 2

Coop släpper växtbaserat substitut till tonfisk

Coop lanserar två växtbaserade nyheter av sojaprotein som alternativ till tonfisk.
RIKSMÖTETS ÖPPNANDE 2018

Skånemejerier lanserar ny proteindryck av svensk mjölk

Skånemejerier lanserar en proteinberikad drickyoghurt gjord på svensk mjölk – Lindahls PRO+.
Unknown

Nytt växtbaserat ostalternativ från Oddlygood

Oddlygood Cheezington Oh Protein är ett nytt växtbaserat alternativ till ost.
Pokébowl_2

Senaste nytt

Lantägg och Kung Markatta är årets Eko-septemberföretag

Kung Markatta och Lantägg har engagerat sig extra mycket under årets Eko-september. För sitt engagemang får de utmärkelsen "Årets Eko-septemberföretag".
b009b36a-2700-47b0-9a9f-91d186c057a2

Rapport: Politiska styrmedel krävs för att minska matsvinnet

Det krävs hårdare tag om Norden ska lyckas halvera matsvinnet innan 2030. Det visar en ny rapport.
Livsmedelsverket - Matsvinn brod2_nyhet

Klimatknuffen ska hjälpa Icas kunder att välja mer hållbart

Ica testar AI-tjänsten Klimatknuffen som ska tipsa e-handelskunderna om varor med lägre klimatavtryck.
sofie

EU-kampanj ska öka Irlands export av ekologiskt lammkött

Sverige är en av nyckelmarknaderna för Irlands EU-finansierade exportsatsning på ekologiskt lammkött.
On the organic sheep farm of Ross and Amy Jackson at Gurteen, Co. Tipperary.